Λίγες βροχές στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στο Ιόνιο και στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, περιμένουμε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015. Τοπικές ομίχλες αναμένεται να σχηματιστούν κατά τις πρωινές κυρίως ώρες, ενώ η ορατότητα το πρωί και το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Ήπειρο, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες το πρωί περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.


 
Top