Η ιστορία του Τομ Ατγουότερ από τη Βρετανία και η μάχη που έδωσε πριν φύγει από τη ζωή για να σώσει την κόρη του από την «επάρατη νόσο» κατάφερε να συγκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων και την Όλγα Τρέμη.

Παρουσιάζοντας το θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega το βράδυ της Πέμπτης, η δημοσιογράφος μετά βίας κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα που είχαν πλημμυρίσει τα μάτια της για τον Τομ και τη θετή του κορούλα η οποία υποφέρει από νευροβλάστωμα, μια επιθετική μορφή καρκίνου.

«Δεν υπάρχουν λόγια», ήταν το σχόλιο που έκανε η κυρία Τρέμη μόλις τελείωσε το βίντεο με την ιστορία της οικογένειας.

Πριν πεθάνει από όγκο στον εγκέφαλο ο Τομ κατάφερε να συγκεντρώσει 500.000 λίρες για να σωθεί το εξάχρονο κοριτσάκι καθώς είχε υποσχεθεί ότι δεν θα επέτρεπε στον εαυτό του να πεθάνει ήρεμος, αν δεν είχε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να ζήσει η μικρή Κέλι μια μεγάλη ζωή.

Έτσι, σε συνεργασία με τον οργανισμό «Συμμαχία ενάντια στο νευροβλάστωμα και τον παιδικό καρκίνο» ξεκίνησε μια σύντομη εκστρατεία προκειμένου να βρεθούν χρήματα για την Κέλι.
 
Top