Με γεμάτες τσέπες από έξτρα πριμ, αλλά και με αυξημένα κίνητρα για νίκες στα ντέρμπι που ακολουθούν, αγωνίζονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Το ποσό των 45.000 ευρώ μοιράστηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λίγες ημέρες πριν το νικηφόρο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και συγκεκριμένα μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής, ως έξτρα πριμ για τη νικηφόρα τριάδα των αγώνων με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη.

Ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί αμέσως μετά το ταξίδι του στις ΗΠΑ και έκανε πράξη τη δέσμευσή του παραδίδοντας τα χρήματα στους αρχηγούς της ομάδας (η τετράδα αποτελείται από τους Κάρλος Ζέκα, Τάσο Λαγό, Στέφανο Κοτσόλη και Μάρκους Μπεργκ).

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του συλλόγου τους επεσήμανε με νόημα ότι για τις τριάδες των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται και ματς ντέρμπι (η παρούσα τριάδα δηλαδή με ΠΑΣ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και η επόμενη με Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Ηρακλή), το ποσό για κάθε παίκτη θα αυξηθεί από 3.000 ευρώ, σε 5.000 ευρώ.

Οι αρχηγοί των «πράσινων», από την πλευρά τους, ενημέρωσαν τον Αλαφούζο για την απόφασή τους να δοθεί το 100% του ποσού σε όσους παίκτες βρέθηκαν στην αποστολή και το 50% σε όσους αποκλείστηκαν απ’ αυτήν, προκειμένου να υπάρχει θετικός αντίκτυπος συνολικά στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ήτοι, κάθε συμμετοχή στην 18άδα των αγώνων με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη απέφερε 1.000 ευρώ, ενώ κάθε αποκλεισμός/μη συμμετοχή 500 ευρώ. Κι αυτό θα ισχύει κάθε φορά, σε περίπτωση φυσικά που επιτυγχάνεται ο στόχος του «τρία στα τρία», με τη διαφορά ότι στα ντέρμπι -όπως προαναφέραμε- το ποσό αυτό αυξάνεται σε 1.700 και 850 ευρώ αντίστοιχα για κάθε ματς.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το δέλεαρ για τις νικηφόρες τριάδες είναι ανεξάρτητο από το έξτρα πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που αντιστοιχεί σε 50.000 ευρώ για κάθε παίκτη, ανεξαρτήτως του χρόνου συμμετοχής ή των όρων συμβολαίου του.

Πηγή: sdna
 
Top