Ξεκίνησαν και φέτος τη λειτουργία τους οι ομάδες του ΣΟΨΥ Πάτρας με μεγάλη συμμετοχή από συμπολίτες μας, λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και τις οικογένειές τους. Οι ομάδες πραγματοποιούνται καθημερινά στο χώρο του (Σισίνη 6) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Σε αυτές που μπορούν να ενταχθούν όσοι/όσες το επιθυμούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Συγκεκριμένα πραγματοποιούνται οι ομάδες: λόγου, κατασκευών, εικαστικών, θεάτρου, κουκλοθέατρου, θεατρικού παιχνιδιού, φωτογραφίας, ιστορίας τέχνης, αγγλικών, γερμανικών, εκμάθησης Η/Υ, γυμναστικής, εκμάθησης κρουστών, εκμάθησης πλεξίματος, δημιουργίας πλεκτών κοσμημάτων, μαγειρικής, περιοδικού, φορολογικών και εργασιακών θεμάτων, κοινωνική λέσχη.

Ο ΣΟΨΥ Πάτρας, ως φορέας αυτοεκπροσώπησης και αυτοοργάνωσης των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών τους, παρέχει δωρεάν για δώδεκα συνεχόμενα χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, ενδυνάμωσης και ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης. Επιθυμεί να ευχαριστήσει τόσο τους εθελοντές του όσο και τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας που τον στηρίζουν σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του. Ανοικτή παραμένει η πρόσκληση για νέους εθελοντές. Καλούνται επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχίατροι και παιδοψυχίατροι, εργοθεραπευτές, γυμναστές, καθηγητές πληροφορικής, ξένων γλωσσών και εικαστικών για να στελεχώσουν τις ήδη υπάρχουσες ομάδες αλλά και τις νέες που θα δημιουργηθούν. Όσοι και όσες ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο e–mail του Συλλόγου: sopsipatron@gmail.com.

Για μια ακόμη χρονιά καταπολεμούμε τους μύθους, τις προκαταλήψεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Χτίζουμε όλοι μαζί μια κοινωνία αποδοχής, αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.


 
Top