Με αερομεταφορά αναμένεται να φύγει σήμερα για την Κύπρο ο άτυχος Βαγγελης Πεππος, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε πασίγνωστο κέντρο διασκέδασης στη Μύκονο, προκειμένου να ειναι κοντά στην οικογένεια του μιας και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, δεν εχει καμία ελπίδα να επανέλθει απο το κώμα στο οποίο βίσκεται. Μπορει να έχει βγει απο την εντατική αλλα τα μάτια του παραμένουν κλειστά.

Δίπλα του στήριγμα, εξακολουθεί να βρισκεται η γυναίκα του, Αφροδίτη Κλεανθους αλλα και οι στενοί του φιλοι, έχοντας χάσει όλες τις ελπίδες που τους είχαν απομείνει. Ο Βαγγελης Πεππος ειναι ακομη διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να δηλώνουν σύμφωνα με πηγες απο το οικογενειακό του περιβάλλον πως "δεν εχει καμία ελπίδα να επανέλθει. Μονο ο θεός μπορει να βάλει το χέρι του".

Ο ξυλοδαρμός του εμελλε να "χτυπήσει" τις καρδιές των δικών του ανθρώπων, οι οποιοι δεν μπορούν να πιστέψουν ακομη και σημερα αυτο που εχει συμβεί. Γι αυτο το λόγο εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η αερομεταφορά του, ενω οι ιδιες πηγες λένε πως πρόκειται να εξεταστεί περαιτέρω απο γιατρούς του εξωτερικού. Αν και εφοσον ξυπνησει απο το κώμα, τότε αναμένεται να οδηγηθεί σε καποιο κέντρο αποκατάστασης.

"Έχουμε χάσει καθε ελπίδα με βάση τα όσα μας λένε οι γιατροί. Ειναι σε κώμα ο Βαγγελης και δεν εχει ξυπνησει. Γι αυτο και θα φύγουμε σημερα για Κύπρο για να ειναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους", σημειώνουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του άτυχου 31χρονου. "Οι γιατροί μας λένε πως δεν μπορει να γίνει κατι αλλο δεν μπορούν να κάνουν κατι αλλο", προσθέτουν.

Σύμφωνα με πληροφοριες η οικογένεια του 31χρονου, αναμένεται να καταθεσει νέα ασφαλιστικά μέτρα κατα των ατόμων που συνελήφθησαν αλλα και κατα του κέντρου νυχτερινής διασκέδασης της Μυκόνου, ζητώντας "την τιμωρία των ανθρώπων που οδήγησαν τον Βαγγέλη σε αυτη την κατάσταση".





Πηγή: newsit
 
Top