Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 69χρονου Θεόδωρου Μπαρτάλη που βρέθηκε νεκρός με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τον βράδυ της Πέμπτης σε χαράδρα στην περιοχή της Χαλανδρίτσας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, η έρευνα της Ασφάλειας Πατρών κατατείνει στο συμπέρασμα ότι δράστης του άγριου φονικού είναι ένας 46χρονος πολύ στενός συγγενής του θύματος.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί καθώς η υπόθεση φαίνεται να «δένει» τόσο από τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος όσο και από τα όσα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προανάκρισης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 46χρονος ανακρίθηκε από Αστυνομικούς της Ασφάλειας και από τα όσα κατέθεσε προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του.


Πρώτη ενημέρωση

Εξαφανισμένος από την Πέμπτη ήταν ο 69χρονος Θεόδωρος Μπατράλης που εντοπίστηκε νεκρός με σοβαρά τραύματα στο κρανίο την Πέμπτη το βράδυ σε χαράδρα κοντά στη Χαλανδρίτσα.

Ο ηλικιωμένος είχε μεταβεί στην τράπεζα χθες το πρωί προκειμένου να παραλάβει την σύνταξή του.

Στις 10 το βράδυ και αφού δεν είχε επιστρέψει το σπίτι του, οι δικοί του δήλωσαν εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μια ώρα περίπου μετά οι αστυνομικοί έφθασαν στον εντοπισμό του πτώματος του 69χρονου ακολουθώντας τις κηλίδες αίματος που οδηγούσαν στη χαράδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρανίο του άνδρα είναι πολτοποιημένο από τα πολλά τραύματα που φέρει.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Πιθανότατα ο δράστης ή οι δράστες χτύπησαν τον ηλικιωμένο προκειμένου να του αρπάξουν τη σύνταξη των 700 ευρώ που είχε εισπράξει.


 
Top