Σε αυτοπυροβολισμό από δικό του λάθος, οφείλεται σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας ο θάνατος του 30χρονου Νίκου Θεοχαρόπουλου από τη Σελιάνα της Δ.Ε. Αιγείρας, ο οποίος βρέθηκε χτες αργά το απόγευμα από συγγενείς του μέσα σε μια λίμνη αίματος, δίπλα στο αυτοκίνητό του και φέροντας τραύματα στο θώρακα.

Ο νεαρός άνδρας, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, είχε πάει να βοσκήσει τα ζώα του και παράλληλα να κυνηγήσει με τη δίκαννη καραμπίνα του, την οποία είχε οπλισμένη στη θέση του συνοδηγού. Προφανώς την ώρα που έπιασε το όπλο του για να βγει από το αυτοκίνητο, προκλήθηκε από κάποιον λάθος χειρισμό η εκπυρσοκρότηση και ο 30χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ίσως να μην ήταν ο θάνατος ακαριαίος, κάτι που προσδίδει μια ακόμα τραγική διάσταση στο περιστατικό...

Η είδηση προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς όπως λένε συγχωριανοί του ήταν ένα παιδί γενικά ήσυχο και ευγενικό. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για νεκροψία-νεκροτομή.


 
Top