Η Panachaiki F.C. Soccer School Academy ανοίγει τις πόρτες στους μελλοντικούς πρωταθλητές. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ αναλαμβάνει τη λειτουργία των σχολών ποδοσφαίρου των ακαδημιών.

Ανέκαθεν, τα τμήματα υποδομής της Παναχαϊκής αποτελούσαν σημείο αναφοράς για την περιοχή. Ωστόσο, ποτέ δεν λειτουργούσαν στα σύγχρονα και απαιτητικά πλαίσια που θέτουν οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Έφτασε η στιγμή να γίνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξη των τμημάτων υποδομής της ομάδας.

Στόχος της ΠΑΕ είναι η Παναχαϊκή να γίνει η ηγέτιδα των ακαδημιών της περιοχής. Νεαρά ταλέντα από όλο το νομό, και την ευρύτερη περιοχή γενικότερα, θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από πτυχιούχους προπονητές, οι οποίοι έχουν χρόνια εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το προπονητικό τιμ διαθέτει έμπειρους προπονητές, εξειδικευμένους γυμναστές αλλά και ειδικό προπονητή τερματοφυλάκων, οι οποίοι θα εργάζονται καθημερινά υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Ακαδημιών.

Επιπλέον, για τους ανθρώπους της ΠΑΕ έχει τεράστια σημασία οι νεαροί να μην βελτιωθούν μόνο ως αθλητές αλλά κυρίως ως άνθρωποι. Γι αυτό και έχουν ήδη κλείσει την θέση τους στα τεχνικά επιτελεία εργοφυσιολόγος, διατροφολόγος, μαθησιακός σύμβουλος, ψυχολόγος και άλλοι.

Με βάση το όραμα της ΠΑΕ, οι νεαροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύουν στο εξωτερικό όπου θα συμμετέχουν και θα μετρούν τις δυνάμεις τους σε τουρνουά με αντιπάλους πασίγνωστες ακαδημίες του κόσμου.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θεωρεί χρέος της οι μελλοντικοί πρωταθλητές μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες οι οποίες θα τους ωθήσουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να στελεχώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται Δευτέρα - Παρασκευή 15:00-19:00 και Σάββατο και Κυριακή 09:00-13:00 το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 490020 και στο e-mail info@panachaikifc.gr


 
Top