Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου 2015 η τραγωδία στο λιμάνι, ψάχνουν οι πραγματογνώμονες, ενώ "φως" στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις του οδηγού και των άλλων δύο επιζώντων, οι οποίοι υπέστησαν σοκ και δεν ήταν σε θέση να μιλήσουν εξαρχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατάφερε να μιλήσει στους λιμενικούς και φέρεται να ήταν λακωνικός.

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λιμενικοί έχουν ζητήσει οπτικό υλικό από την κάμερα που υπάρχει έξω από τα κρατητήρια του λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest, το Hyundai ATOS βρέθηκε βυθισμένο ανάποδα στον βυθό του λιμανιού της Πάτρας. Η οροφή του ακουμπούσε στον βυθό, ενώ το πίσω μέρος του ακουμπούσε στον προβλήτα. Επίσης το παράθυρο του συνοδηγού ήταν ανοιχτό κατα περίπου 30 πόντους, κάτι που χαρακτηρίζεται κρίσιμο, καθώς από εκεί εκτιμάται οτι το όχημα πλημμύρισε με ταχύτητα, δεδομένης και της ανάποδης θέσης με την οποία το όχημα βρέθηκε στην θάλασσα.

Χθες οικογένεια, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν με διαφορά μιάμιση ώρας και μάλιστα στην ίδια εκκλησία τη Ρεγγίνα Ζαπάντη και τον Ανδρέα Αλέξη. Η οδύνη ήταν ανείπωτη.

"Πείτε μου έχετε δει πιο όμορφο γαμπρό" έλεγε με αναφιλητά καταρρέοντας στην αγκαλιά του γιού της Σπύρου και του συζύγου της, η μητέρα του 21χρονου. Ρίγη ανατριχίλας και τη στιγμή που συναντήθηκε με τη μητέρα της άτυχης Ρεγγίνας. "Υπάρχουν μανούλες που έμειναν χωρίς παιδιά στην αγκαλιά" έλεγε η μητέρα του Ανδρέα σκορπίζοντας δάκρυα σε όλους και για τη μητέρα που έχασε το μοναχοπαίδι της.

φωτο από Πελοπόννησο
 
Top