Το απόλυτο χάος επικρατεί στην Κεφαλονιά, με τη σφοδρή νεροποντή που ξέσπασε πριν λίγη ώρα να έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ρμητικά ποτάμια που παρέσυραν στο διάβα τους αυτοκίνητα, τραπέζια, καρέκλες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απάντηση υδάτων από αυλές και σπίτια. Στην Πύλαρο, η κατάσταση είναι δύσκολη, ενώ πολλά προβλήματα υπάρχουν στον Καραβόμυλο, στον Κούταβο, στα Χελμάτα, ενώ κλειστή στη διέλευση οχημάτων όπως μάθαμε είναι και η Κρανιά. Σύμφωνα με το inkefalonia.gr, υπάρχουν προβλήματα στις περισσότερες περιοχές του νησιού με τις κατολισθήσεις να έχουν κλείσει αρκετούς δρόμους.

Σκηνές χάους από την σφοδρή νεροποντή – Αποκλεισμένοι δρόμοι - Χωρίς ρεύμα Κεφαλονιά και Ιθάκη (εικόνες + video)

Χωρίς ρεύμα Κεφαλονιά και Ιθάκη

Την κατάσταση δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο η διακοπή ρεύματος που έχει από τις 3 το απόγευμα τόσο η Κεφαλονιά, όσο και η Ιθάκη.

«Γίνονται τα αδύνατα, δυνατά να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και πρώτα απ’ όλα για να μην κινδυνέψουν ζωές και να μην χαθούν περιουσίες. Είναι τόσα πολλά τα μέτωπα που έχουν πρόβλημα που και 100 μηχανήματα περισσότερα να είχαμε δεν θα μπορούσαμε να τα αντιμετωπίσουμε εύκολα», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παναγή Δρακουλόγκωνα.








Φωτογραφίες από το www.inkefalonia
 
Top