Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων της Δημοτικής Παιδικής - Νεανικής Χορωδίας για τη νέα περίοδο 2015-2016 και για 8η συνεχή χρονιά.

Στη Δημοτική Παιδική - Νεανική Χορωδία μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά και νέοι από 8 έως 17 ετών που αγαπούν το τραγούδι και που θέλουν να νιώσουν από κοντά τη χαρά και τη δημιουργικότητα που προσφέρει η επαφή με τη μουσική.

Με αφορμή τη συμμετοχή τους στη Χορωδία, τα αγόρια και τα κορίτσια που θα την πλαισιώσουν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και σε ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Δήμου μας, είτε αμιγώς είτε σε σύμπραξη με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες και σχήματα.

Έναρξη Μαθημάτων: 26 Σεπτεμβρίου. Ακροάσεις και εγγραφές ενόψει της νέας χορωδιακής χρονιάς θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

- Για το Τμήμα Αιγίου

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 (11:00-13:00), στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου "Αλέκος Μέγαρης" (Παλαιό Νοσοκομείο)

- Για το Τμήμα Διακοπτού

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 (11:00-13:00) στο Δημοτικό Σχολείο Διακοπτού.

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται για το τμήμα Αιγίου κάθε Σάββατο 11:00-13:00 και για το τμήμα Διακοπτού κάθε Κυριακή 11:00-13:00. Οι ακροάσεις θα συνεχιστούν και τα επόμενα Σαββατοκύριακα κατόπιν συννενόησης με τη διευθύντρια της χορωδίας, καθηγήτρια μουσικής κα Βασιλική Νάσση. Πληροφορίες στο τηλ. 6940-775988.

Μηνιαίο Κόστος Συμμετοχής: 1ο παιδί 10 ευρώ, 2ο παιδί 5 ευρώ, 3ο παιδί δωρεάν.

Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στη Δημοτική Παιδική - Νεανική Χορωδία μας δεν απαιτούνται ούτε ειδικές μουσικές γνώσεις ούτε προηγούμενη χορωδιακή εμπειρία. Το μόνο που “απαιτείται” είναι πολύ κέφι για τη μουσική, μεράκι για το τραγούδι και επιθυμία για συμμετοχή στην πιο μεγάλη μουσική παρέα της περιοχής μας, που χρόνο με το χρόνο επεκτείνεται και εμπλουτίζεται με νέα ταλαντούχα μέλη!

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δράσεις της Χορωδίας και τις μουσικές της συμμετοχές και εμφανίσεις, μπορείτε να αντλήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας www.dikepaigialeias.gr

Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗΠΕΚΑ είναι η Μαρία Τσουκαλά.


 
Top