Από την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Οβρυάς, και υπεύθυνη Πολιτιστικών-Κοινωνικού Τομέα Δημοτικής Ενότητας Μεσσάτιδος, κ. Βασιλική Σιβρήκα- Κοτσοκόλου, δόθηκε στη δημοσιότητα, ο απολογισμός έργου στην Κοινότητα, για το Α΄ τρίμηνο 2013, ευχαριστώντας παράλληλα, και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου και υπεύθυνο των Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας, Βραχναϊικων και Μεσσάτιδας κ. Γιώργο Σιγαλό για την άμεση ανταπόκριση τους και τα συνεργεία πρασίνου και αυτεπιστασίας, που έκαναν όλες τις εργασίες.

ΠΛΑΤΕΙΕΣ
Από τα συνεργεία πρασίνου πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση
1) Κεντρική Πλατεία Οβρυάς (Πλατεία Γ. Παπανδρέου).Στις 9 ζαρντινιέρες που βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας φυτεύτηκαν κουμαριές και juniperus.
2) Πλατεία Φιλοθέης .φυτεύτηκαν περιμετρικά της πλατείας καλλωπιστικά δέντρα.
3) 3ο Νηπιαγωγείο Οβρυάς, φυτεύτηκαν καλλωπιστικά φυτά στον προαύλειο χώρο του σχολείου.

ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ
2ο Δημ. Οβρυάς Τα συνεργεία αυτεπιστασίας προχώρησαν στην αποκα-τάσταση που είχαν προκληθεί σε τοίχους εξωτερικά του σχολείου όπου και αναγράφονταν συνθήματα.
Τοποθετήθηκαν πινακίδες κυκλοφορίας επί της οδού Βενιζέλου η οποία διέρχεται μπροστά από το σχολείο.(Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες πινακίδες τοποθετήθηκαν για 4η φορά, διότι συνεχώς αφαιρούνται βίαια από αγνώστους).
Πραγματοποιήθηκε το κλάδεμα δέντρων, λιγούστρων καθώς και ενός ευκάλυπτου ύψους 10μ.
1ο Δημ.Οβρυάς Καθαρίστηκαν τα λούκια του σχολείου, τα οποία επί χρόνια παρέμεναν ακαθάριστα. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες στις W.C του σχολείου.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΒΡΥΑΣ
Κλείστηκαν οι λακκούβες στη οδό Αμπελώνων.
Φρεάτιο το οποίο και παρέμενε ανοιχτό επί μήνες καλύφθηκε.
Γήπεδο 5x 5,απέναντι από το Γυμνάσιο το οποίο χρησιμοποιείτο από τους μαθητές τις πρωινές ώρες, καθαρίστηκε και πλέον καθαρίζεται καθημερινά ώστε όλη πλέον την ημέρα να είναι στην διάθεση των παιδιών της περιοχής.


 
Top