Αυτό κι αν είναι ευχάριστο νέο! Ή μάλλον να χρησιμοποιήσουμε πληθυντικό και να πούμε «ευχάριστα νέα», αφού είναι πολλά: το ντεμπούτο του Παπακαλιάτη στις αμερικανικές αίθουσες με την ταινία «Αν» και η άφιξη του ίδιου του ηθοποιού στη Νέα Υόρκη για τη μεγάλη πρεμιέρα, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου.

Κατ’ αρχάς να πούμε συγχαρητήρια στον Χριστόφορο για το «Αν» ή αν θέλετε «What If», όπως μεταφράζεται ο τίτλος του, που αναμένεται να κατακτήσει το φιλοθέαμον κοινό των ομογενών της Αμερικής και όχι μόνο, αφού πρόκειται -κατά την ταπεινή μου άποψη αφότου είδα την ταινία, από τις κριτικές που διάβασα, αλλά και από τα χιλιάδες εισιτήρια που έκανε στους ελληνικούς κινηματογράφους- για ένα πραγματικά αξιόλογο έργο. Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει, όπως είπαμε και παραπάνω, στις 18 Απριλίου στο «Μuseum of the moving image», στην Αστόρια, υπό την Αιγίδα του «New York City Greek Film Festival» και της Terrent Entertainment.

Δεν το συζητάμε φυσικά πως έχει γίνει ήδη talk of the town το γεγονός! Ειδικά οι Ελληνοαμερικανίδες φαν του Παπακαλιάτη έχουν εξασφαλίσει τα εισιτήριά τους (25 δολάρια το κόστος), έχουν ήδη κλείσει τα ραντεβού τους για το απαραίτητο beaute και ράβονται για να φορέσουν το κατάλληλο ανοιξιάτικο φορεματάκι τους, ώστε να βγουν κουκλίτσες στην αναμνηστική φωτογραφία με τον αγαπημένο τους Ελληνα ηθοποιό. Και δεν εννοούμε ενσταντανέ μόνο στην αίθουσα του κινηματογράφου αλλά και στην δεξίωση - κοκτέιλ πάρτι που θα δοθεί πριν από την προβολή της ταινίας στο νεοαφιχθέν ελληνικό εστιατόριο «Stix», στο Μανχάταν.

Πηγή: espressonews
 
Top