Παραβάσεις σε δέκα υπεράριθμα καρναβαλικά γκρουπ εντόπισε μετά από σχετικούς ελέγχους, το ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας. Χθες στα γραφεία του ΣΔΟΕ στην Πάτρα, βρέθηκαν εκπρόσωποι καρναβαλικών ομάδων, αρκετοί από τους οποίους προσκόμισαν και συμπληρωματικά στοιχεία.

Η διεύθυνση του ΣΔΟΕ εντόπισε έλλειμμα ενημέρωσης στους νεαρούς εκπροσώπους των γκρουπ και κάποιοι αντέδρασαν έντονα στην επιμονή της υπηρεσίας να ελέγξει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι συναλλαγές τους.

Οι κυριότερες παραβάσεις που εντόπισε το ΣΔΟΕ αφορούν στην έκδοση παραστατικών λιανικών συναλλαγών και τη μη έναρξη της εργασίας. Επιπλέον, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ ελέγχονται και δέκα περίπου βιοτεχνίες, καθώς ο έλεγχος επεκτείνεται και σε εμπλεκόμενες με την προετοιμασία των γκρουπ, επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως τα γκρουπ που τιμωρήθηκαν είναι τα εξής:

1.: 10 με θέμα «TI- CHU» και εκπροσώπους τους Μπούσια Λάμπρο και Μπακάλογλου Παναγιώτα.

2.: 126 με θέμα lost in fairytales και εκπροσώπους τους Κοντογεωργόπουλο Κωνσταντίνο και Φιλίππου Ευάγγελο

3.: 84 με θέμα «Hobbit» και εκπροσώπους τους Μπλετσάκη Στέφανο και Γκούμα Γιάννη

4.: 179 με θέμα «Κλόουν» και εκπροσώπους τους Παπαθανασίου Αλκηστις και Παπαθανασίου Μαριάννα

5.: 16 με θέμα «Hippikos omilos» και εκπροσώπους τους Μόσχο Νεοπτόλεμο και Ράπτη Νικόλαο

6.: 9 με θέμα «Αφήστε το παπί σας και πιάστε το πουλί σας» και εκπροσώπους τους Χριστόπουλο Μιχάλη και Κυριαζόπουλο Δημήτριο

7.: 67 με θέμα «Sylvester στ΄αλώνι» και εκπροσώπους τους Γκάβο Ηλία και Ταντούλη Ιωάννη

8.: 28: με θέμα «Anonymus» και εκπροσώπους τους Μπελεζώνη Κωνσταντίνο και Παναγόπουλο Θεόδωρο

9.: 122: με θέμα «Wonderland and the fairytale keepers» και εκπροσώπους τους Αθανασίου Κωνσταντίνο και Αθανασίου Νικόλαο.

Η ποινή θα έχει ισχύ για τρία (3) χρόνια και συμπεριλαμβάνει την αφαίρεση του αριθμού του πληρώματος καθώς και την απαγόρευση των 2 εκπροσώπων και των 8 ατόμων του πυρήνα τους να συγκροτήσουν καρναβαλικό πλήρωμα.


 
Top