Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, σε έναν 49χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται για παραποίηση Αρχής.

Ο εν λόγω κύριος εντόπιζε γυναίκες στο κέντρο της Πάτρας και τους παρουσιαζόταν είτε ως πράκτορας της ΕΥΠ, είτε ως άνδρας της Ασφάλειας Πατρών και μάλιστα είχε στην κατοχή του και πλαστή ταυτότητα της Υπηρεσίας Πληροφοριών! Σκοπός του να τις προσεγγίσει ερωτικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο ίδιος επέμεινε να λέει στους αστυνομικούς ότι είναι συνάδελφός τους. Ο άνδρας είχε εντοπιστεί προ ημερών στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου να κόβει βόλτες. Όπως προέκυψε, παρακολουθούσε μια κοπέλα με την οποία παλαιότερα είχε συνάψει σχέση. Όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, ο 48χρονος επέμεινε να την ενοχλεί. Σε βάρος του 48χρονου εκδόθηκε μάλιστα εισαγγελική παραγγελία, σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν η προσέγγιση της κοπέλας.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίχθηκε μετά από καταγγελία Πατρινής την οποία ο 49χρονος προσέγγισε, επικαλούμενος την ανύπαρκτη ιδιότητά του. Η καταγγέλλουσα μετά τη συζήτηση που είχε μαζί του, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και απευθύνθηκε στην Ασφάλεια της Πάτρας για πληροφορίες. Τότε έκπληκτη ανακάλυψε πως ο συγκεκριμένος δεν είχε καμία σχέση, ούτε με την Ασφάλεια, ούτε με την ΕΥΠ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, o 49χρονος, προσέγγιζε γυναίκες – κυρίως μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης - επιχειρηματίες, αλλά και γνωστούς Πατρινούς, παρουσιαζόμενος ως πράκτορας επιχειρώντας να αποκομίσει οφέλη.

Ο 49χρονος κρατείται στην Ασφάλεια της Πάτρας και θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα.


 
Top