Τη Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως προσέγγισαν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 για ένα νέο show που ετοιμάζουν.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, η τραγουδίστρια δέχτηκε πρόταση από το κανάλι προκειμένου να παρουσιάσει το νέο show τραγουδιού με διάσημους συμμετέχοντες που ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να βγάλει στον αέρα αυτή τη σεζόν. Μάλιστα, σε περίπτωση που η Δέσποινα Βανδή δεν δεχτεί να παρουσιάσει το show, οι υπεύθυνοι φαίνεται ότι τη θέλουν έστω και στη θέση μιας εκ των κριτών.

Πριν μερικές μέρες, για τη θέση της παρουσιάστριας του show ακούστηκε και το όνομα της Μπέττυς Μαγγίρα, ενώ και η Δούκισσα Νομικού, αλλά και ο Χρήστος Φερεντίνος είναι μερικοί από τους ανθρώπους που ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει σκεφθεί για αυτό το ρόλο.

Η κριτική επιτροπή θα είναι τετραμελής και, σύμφωνα το ρεπορτάζ του δελτίου, επικρατέστερα για τις θέσεις είναι τα ονόματα του Αντώνη Ρέμου και του Γιώργου Μαζωνάκη, ενώ λίγο πριν την οριστική συμφωνία βρίσκεται η Μπέσυ Μάλφα.

Τέλος, όσον αφορά τους παίκτες, η Βικτώρια Χαλκίτη, αλλά και ο Χρήστος Σιμαρδάνης επιβεβαίωσαν στην κάμερα του Star πως ήδη έκαναν μία πρώτη συζήτηση με τους ανθρώπους του καναλιού, όμως τίποτα ακόμα δεν θεωρείται ακόμη οριστικό.



Πηγή: protothema
 
Top