Νέο επεισόδιο στο Δικαστικό μέγαρο της Πάτρας αναστάτωσε τους υπαλλήλους, ενώ προκλήθηκαν μέχρι και συζητήσεις στον διάδρομο από δικηγόρους και πολίτες. Η ώρα ήταν 12.15 όταν υπάλληλος των Δικαστηρίων επιτέθηκε σε γυναίκα συνάδελφό του, την έσπρωξε και την πέταξε στο έδαφος!

Η γυναίκα χτύπησε, όμως ο υπάλληλος μάλλον τυγχάνει «ιδιότυπης» ασυλίας και δεν υπέστη το παραμικρό!

Ωστόσο η δικαστική υπάλληλος ενημέρωσε τους αρμοδίους για το νέο αυτό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον «ευέξαπτο» συνάδελφό της.

Οι λόγοι του επεισοδίου και η αφορμή γι αυτό παραμένουν άγνωστοι. Οσο και αν ερευνήσαμε, τα στόματα ήσαν κλειστά. Ισως επειδή οι υπάλληλοι των Δικαστηρίων θέλουν να προστατεύσουν το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης.

Μήπως όμως με τέτοιες συμπεριφορές ούτως ή άλλως εμφανίζεται «μείζον ζήτημα» σε έναν τέτοιο χώρο; Μαθαίνουμε δε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος υπάλληλος δημιουργεί φασαρία στο Μέγαρο. Και πάλι στο στόχαστρό του είχε μπει γυναίκα συνάδελφός του, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο! Θα πρέπει να σημειωθεί πως μπροστά στο επεισόδιο ήσαν πολίτες, συνάδελφοι της παθούσης αλλά και ο αστυνομικός που εκείνη την στιγμή έκανε την υπηρεσία του έξω από το γραφείο του αρμοδίου Εισαγγελέα.

Πηγή: dete
 
Top