Ξυλοδαρμός χωρίς λύπηση σε νυχτερινό κλαμπ με θύμα έναν νεαρό ο οποίος διασκέδαζε με την κοπέλα του και τον αδελφό του. Και όλα αυτά γιατί όταν πάνω στο κέφι κάποιοι θαμώνες άρχισαν να τα σπάνε, αποφάσισε και ο πιτσιρικάς να πετάξει ένα ποτήρι, αλλά προκάλεσε την αντίδραση του μπάρμαν!

Όλα συνέβησαν το προηγούμενο Σάββατο σε ένα από τους πλέον πολυσύχναστους χώρους διασκέδασης της νεολαίας. Ο νεαρός είχε πάει από νωρίς και καθόταν στο μπαρ μαζί με τη φίλη του και τον μικρότερο αδελφό του.

Η ώρα περνούσε, το κέφι αυξανόταν και κάποια στιγμή προς το ξημέρωμα, κάποιοι από τους θαμώνες που κάθονταν στο δεύτερο μπαρ άρχισαν να πετούν ποτήρια στο πάτωμα. Και όλα αυτά μάλιστα με την παρότρυνση ενός από τους υπευθύνους του καταστήματος.

Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ο νεαρός, προφανώς παρασύρθηκε και πέταξε κι εκείνος το ποτήρι του με δύναμη στο πάτωμα. Δέχθηκε όμως αμέσως την επίπληξη από τον μπάρμαν ο οποίος σε πολύ αυστηρό ύφος του είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνει και να μην ξανατολμήσει να σπάσει ποτήρι. Αλλά το πρώτο που έκανε ο νεαρός ήταν να διαμαρτυρηθεί στον μπάρμαν για τη συμπεριφορά του και να του δείξει τι γινόταν στο απέναντι μπαρ που το σπάσιμο πήγαινε σύννεφο!

Όμως ο μπάρμαν έκανε ότι δεν έβλεπε. Και αντί να εξισορροπήσει λίγο την κατάσταση μάλλον έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας με δυνατή φωνή στο νεαρό: «Θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ, κατάλαβες;». Κι αυτή η φράση εξόργισε τον πελάτη ο οποίος αντέδρασε με πιο αυστηρό ύφος, αλλά προτού προλάβει να κάνει το παραμικρό τον έπιασαν δύο «φουσκωτοί» κι άρχισαν να τον σέρνουν, στην κυριολεξία, προς την πόρτα του μαγαζιού! Και δεν το έκαναν γιατί ήθελαν απλώς να τον διώξουν, αλλά τον έβγαλαν για να τον ξυλοφορτώσουν!

Τον χτυπούσαν με γροθιές στο πρόσωπο


Οι δύο καλογυμνασμένοι χτυπούσαν με γροθιές το νεαρό στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ λίγο πιο πίσω τους φώναζαν για να σταματήσουν η κοπέλα του και ο αδελφός του.

Ο πελάτης προσπαθούσε να αντισταθεί και να προστατέψει τον εαυτό του αλλά μάταια. «Έτρωγε» τις μπουνιές απανωτά και δεν προλάβαινε ούτε να κουνήσει τα χέρια του. Και όλα αυτά χωρίς κανείς να παρεμβαίνει.

Και αφού ολοκλήρωσαν το «έργο» τους, τον άφησαν να σωριαστεί στο έδαφος και του είπαν να μην ξαναεμφανιστεί εκεί, ξαναμπήκαν στο μαγαζί σαν να μην είχε συμβεί τίποτα...

Πηγή: dete
 
Top