Αναβλήθηκε όπως ήταν αναμενόμενο η εκδικαση της υπόθεσης του γιατρού της καρδιολογικής κλινικής του "Αγίου Ανδρέα"...

που κατηγορείται για χρηματισμό μετά την έκτακτη εισαγωγή και νοσηλεία του στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το συνήγορό του ο πελάτης του εισήχθη στο νοσοκομείο με υπερτασική κρίση και εμετούς.

12:55 Πιθανή είναι το ενδεχόμενο νέας αναβολής στην εκδίκαση της υπόθεσης του γιατρού της καρδιολογικής του Αγίου Ανδρέα που κατηγορείται για χρηματισμό αφού πριν από λίγο εισήχθη με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου της Πάτρας.

10:40 Σήμερα αναμένεται να δικαστεί ο γνωστός Πατρινός καρδιολόγος, που συνελήφθη επ' αυτοφόρω να παίρνει "φακελάκι".

Χθες ο 65χρονος εμφανίστηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία. Ωστόσο, ο συνήγορός του ζήτησε και έλαβε προθεσμία 24 ωρών προκειμένου ο πελάτης του να προετοιμάσει την απολογία του. Ετσι η δίκη του γιατρού έχει προσδιοριστεί για να γίνει σήμερα το μεσημέρι.

Στην απολογία του στους αστυνομικούς, ο γιατρός υποστήριξε ότι δεν ζήτησε ο ίδιος χρήματα από την ηλικιωμένη, αλλά ότι του τα έδωσε ο γιος της. Επίσης, επιφυλάχθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον των δικαστικών αρχών κατά την απολογία του στο δικαστήριο.

Παράλληλα, ο 65χρονος γιατρός τέθηκε σε αργία ενός μηνός. Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτρης Κατσικόπουλος, έδωσε χθες προφορική εντολή στο διοικητή του «Αγιος Ανδρέας», Δημήτριο Κοσμόπουλο, όπου εργάζεται ο συλληφθείς, να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε βάρος του. Μάλιστα, ο 65χρονος γιατρός θα κληθεί εντός των επόμενων ημερών σε απολογία από το πειθαρχικό του νοσοκομείου για την αποδιδόμενη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η καταγγελία στην Αστυνομία έγινε από τον γιο 90χρονης, που κατάγεται από το Αίγιο. Υποστήριξε ότι ο γιατρός απαιτούσε 50 ευρώ για να εξετάσει τη μητέρα του στο νοσοκομείο.


 
Top