Με επίσημη ανακοίνωσή της, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει τη σύλληψη του 65χρονου γιατρού κρατικού νοσηλευτικού ιδρύματος της Πάτρας...

για χρηματισμό.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συνελήφθη σήμερα (5-9-2012) στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 65 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για δωροδοκία.

Ειδικότερα, ο 65χρονος, ο οποίος είναι ιατρός κρατικού νοσηλευτικού ιδρύματος στην Πάτρα, προκειμένου να εξετάσει 90χρονη ημεδαπή, απαίτησε συμφωνά με καταγγελία του γιου της, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Το ποσό αφού προσημειώθηκε, βρέθηκε από αστυνομικούς στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

13:59 Μια υπόθεση που αναμένεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας εξελίσσεται από το πρωί σε δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γνωστός γιατρός της πόλης, καρδιολόγος, ζήτησε χρήματα από τους συγγενείς ασθενούς, οι οποίοι ωστόσο δεν ενέδωσαν και ενημέρωσαν την ασφάλεια Πατρών για τις απαιτήσεις του γιατρού.

Αμέσως στήθηκε μια καλά οργανωμένη επιχείρηση και με προσημειωμένα χαρτονομίσματα δόθηκε το φακελάκι στον γνωστό γιατρό ο οποίος και το παρέλαβε. Λίγα μέτρα μακριά βρίσκονταν άνθρωποι της ασφάλειας που περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον πιάσουν επ' αυτοφόρω με τα χρήματα πάνω του.

Ο γιατρός συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι ήταν με πολιτική περιβολή και οδηγήθηκε εκτός του γραφείου του σιδεροδέσμιος!

Η είδηση κυκλοφόρησε σαν αστραπή στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αφού ο γιατρός, με χειροπέδες στα χέρια, διέσχισε συνοδεία των αστυνομικών τους διαδρόμους του νοσοκομείου μέχρι να βγει στο προαύλιο και να επιβιβαστεί στο υπηρεσιακό όχημα...


 
Top