Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σε περίεργο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την δημοφιλή λαϊκή αοιδό Πάολα...


Πληροφορίες ανέφεραν χθες αργά το βράδυ ότι ο φύλακας άγγελος και manager της αοιδού, Φώτης, δέχτηκε επίθεση απο μελλοντικό συνεργάτη του, καθώς δεν κράτησε τον λόγο του και δεν τίμησε την υπογραφή του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως επέστρεψε στο σπίτι του, στα νότια προάστια της Αθήνας, από το επαγγελματικό ραντεβού γεμάτος αίματα και αμυχές.

Ο επιχειρηματίας που φέρεται να ξυλοκόπησε τον σύντροφό και manager της κινείται δικαστικά με την υποβολή ασφαλιστικών μέτρων για αθέτηση συμφωνίας αλλά και αγωγής για να διεκδικήσει διαφυγόντα κέρδη.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η μεριά της τραγουδίστριας είχε κλείσει συμφωνία να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο του ενάγοντα και μάλιστα γι' αυτό είχε πάρει και προκαταβολή. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν όταν ο επιχειρηματίας άκουσε στο ραδιόφωνο και παρά την συμφωνία που είχε κλείσει μαζί τους ότι η Παολα θα εμφανιστεί τελικώς με τον Ρουβά…

Στο τέλος η τραγουδίστρια άφησε και τον Παπαθεοχάρη για τον Μπερτάκη και τελικώς θα εμφανιστεί δίπλα στον Βασίλη Καρρά…Χαμός…λέμε χαμός! Από την μεριά του ο ίδιος ο Φώτης επιβεβαίωσε το γεγονός της έντασης που δημιουργήθηκε αλλά υποστήριξε ότι «Περίμενα την απάντηση του επιχειρηματία. Δεν κατάφερε να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Όντως λογομαχήσαμε αλλά όχι σε σημείο να πέσουν μπουνιές. Δεν υπάρχει κανένα συμβόλαιο. Η όποια συμφωνία έγινε δια βοής»

Πηγή: nasosblog
 
Top