Προσωπικότητες που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη δημοσιογραφία στην Ελλάδα στηλίτευσε σε συνέντευξή του ο γνωστός Έλληνας συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς το Φρέντυ Γερμανό παιδί της χούντας...


Μιλώντας στο «ΒΗΜΑGAZINO» για το lifestyle των τελευταίων χρόνων και τις συνέπειες του στην Ελλάδα, ο συγγραφέας έκανε λόγο για ένα «ριμέικ του τρόπου ζωής της εποχής της δικτατορίας» και επικαλέστηκε τους σημερινούς 50άρηδες για να στηρίξει την άποψή του ότι κατά τη διάρκεια της επταετίας η προπαγάνδα δεν βασιζόταν τόσο στον αντικομμουνισμό, όσο στον τρόπο ζωής.

«Στην εποχή της χούντας επικρατούσε η άποψη πως η ζωή έχει να κάνει με την ελαφρότητα. Ότι η ζωή είναι ωραία και πρέπει να τη γλεντάμε. Και κάπου εκεί εμφανίστηκαν ο Νίκος Μαστοράκης και ο Φρέντυ Γερμανός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το lifestyle από το 1974 μέχρι το 1990 είναι η άκρατη πολιτικοποίηση, γεγονός που μοιάζει με αυτό που ζούμε σήμερα. Ο Νίκος Μαστοράκης εξαφανίζεται από την Ελλάδα και ο Φρέντυ Γερμανός πάει στην Ελευθεροτυπία και εξαγνίζεται», κατέληξε.

Πηγή: iefimerida
 
Top