Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε σήμερα στις 9 το πρωί στην «Carnaval-Area» το Loux Cola Pro Series, το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer δίνει ραντεβού στην Carnaval-Area...


Ανάμεσα στους παίκτες που δοκίμασαν και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, της Loux.

Οι καλύτεροι παίκτες από όλη την Ελλάδα και από την Πάτρα είναι παρόντες, τόσο για να διεκδικήσουν τα πλούσια δώρα όσο και για να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις με ομοϊδεάτες. Ενδιαφέρον έχει το event και για τους θεατές καθώς έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
Η «Carnaval-Area» ο καρναβαλικός πολυχώρος στο λιμάνι της Πάτρας υποδέχεται το Σαββατοκύριακο τους μικρούς πατρινούς που έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις Καραγκιόζη με τον Κώστα Μακρή, να δημιουργήσουν τις δικές τους μάσκες και καπέλα με τη βοήθεια των εμψυχωτών, να ζωγραφίσουν καρναβαλικές φιγούρες, να μεταμορφωθούν με face painting, και να αναζητούν τον Θησαυρό της Carnaval-Αrea κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Αυτό όμως που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους είναι η μεγάλη σκηνή Κaraoke που έχει στηθεί εντός της Carnaval-Αrea και η οποία φιλοξενεί καθημερινά τις ερμηνευτικές προσπάθειες των επίδοξων τραγουδιστών.

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ&ΚΑΡΟΥΣΕΛ
Θραύση κάνει το παγοδρόμιο που ξεκίνησε τη λειτουργία του στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο της «Carnaval-Area», δίπλα από το Καρουσέλ.

Μικροί και μεγάλοι δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στο πατινάρισμα με παγοπέδιλα, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που καταφέρνουν ήδη να …χορέψουν στον πάγο.

Πληροφορίες για ομαδικές επισκέψεις και επισκέψεις σχολείων στα τηλ. 2610 223992 και 6943 833893.




 
Top