Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται τα εξής:


*Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, επί του δυτικού τμήματος της οδού Καραϊσκάκη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Νικολάου και Κολοκοτρώνη και ταυτόχρονη απαγόρευση στάθμευσης, αύριο 23/02/2012 και ώρες από 07:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ..

Η ανωτέρω ρύθμιση εγκρίνεται προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες σύνδεσης αποχέτευσης στα πλαίσια του έργου «Εργασίες συντήρησης δικτύου αποχέτευσης Αρκτικού και Κεντρικού διαμερίσματος πόλεως Πατρών- 2010» της ΔΕΥΑΠ.
Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π., επί του εναπομείναντος τμήματος της οδού θα διεξάγεται κανονικά.

*Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί του βορείου και νοτίου ρεύματος της οδού Φαβιέρου, μεταξύ των οδών Κορίνθου και Έλληνος Στρατιώτου (καθ’ όλο το μήκος του οδικού τμήματος), στις 24/2/12, 8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ., για εργασίες κλαδέματος ψηλών δέντρων με καλαθοφόρα οχήματα από την Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Πατρέων.


 
Top