Περισσότεροι από 60 ενεργοί πολίτες της Πάτρας, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Όλγας το Σάββατο το πρωί και για 6 ολόκληρες ώρες έκαναν το χώρο αγνώριστο! Καθάρισαν, έπλυναν, έβαψαν, ξήλωσαν αφίσες ετών, τοποθέτησαν βάσεις ποδηλάτων, φύτεψαν, ανέδειξαν το χώρο, και άφησαν πίσω τους...

ένα υπέροχο μέρος στο κέντρο της πόλης για να τον χαίρονται οι πολίτες.

Οι patrinistas δεν θα μπορούσαν να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Γι’ αυτό θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους την Γέφυρα ΑΕ για την αγορά του εξοπλισμού, το κατάστημα χρωμάτων Κουτσούκος, το εργοστάσιο ποδηλάτων Ideal για τις βάσεις ποδηλάτων που πρόσφεραν, το φυτώριο Παπουτσιδάκης για τα φυτά, την αντιδημαρχία Καθαριότητας και Πρασίνου για το ειδικό πλυστικό όχημα, την αντιδημαρχία Εθελοντισμού για τους εθελοντές της Ομάδας Ε που συνέδραμαν, την ΟΙΚΙΠΑ για τη παρουσία της και τους καταστηματάρχες της περιοχής για την βοήθειά τους.
Η εικόνα της πλατείας, φυσικά, δεν είναι πλέον η ίδια με αυτή που άφησαν πίσω τους οι εθελοντές… Γεγονός αναμενόμενο από όλους.

Τα συνθήματα στα παγκάκια επέστρεψαν όπως και οι αφίσες. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα των ενεργών πολιτών θα επανέλθει με νέες δράσεις, μεγαλύτερη συμμετοχή και όρεξη.
Οι Ρatrinistas επίσης δεν ξεχνούν. Για την προηγούμενη δράση τους με το Δέντρο των Ευχών δεν μπορούν να παραλείψουν να ευχαριστήσουν την Φυτοεμπορική Βουτσια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τις εταιρείες Δούβρης Γεώργιος, Καβαδίας Γεράσιμος, Κάτσενος Σταύρος και Αχαικά Πλαστικά και τους απλούς πολίτες που πρόσφεραν απλόχερα μεγάλες ποσότητες τροφίμων για την Κιβωτό της Αγάπης και τη Μέριμνα.

Πηγή: thebest
 
Top