Σε αναμονή των Χριστουγέννων στην Πάτρα έχουν ήδη ξεκινήσει τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν στα διάφορα κέντρα διασκέδασης της πόλης. Αναφέρουμε μερικά που βρήκαμε στο περιοδικό "best" και έπεται συνέχεια..


Τα εορταστικά πάρτυ ξεκίνησαν από το Cocos όπου το καθιερωμένο πια Black & White φέτος ήταν πιο επιτυχημένο από ποτέ. Οι ιδιοκτήτες Γιάννης Μαρκουΐζος, Κωνσταντίνος Γεωργίου και Παναγιώτης Κολλιόπουλος ήταν πανταχού παρόντες ενώ άπαντες διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Παραμονή Χριστουγέννων και το Distinto, μετά το περυσινό υπερεπιτυχημένο ρεβεγιόν του, επαναλαμβάνει και φέτος τη δοκιμασμένη συνταγή με εορταστικό μενού.

Πιστό στο ραντεβού του και το Φαγιούμ (2610 270557) που υποδέχεται για μια ακόμη φορά τους φαν των εκλεπτυσμένων γεύσεών του, με εορταστικό μενού και αντίστοιχο στολισμό καθώς και διάθεση.

Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και αντίστοιχο μενού και το AbFab (2610 431571) σε ήσυχο αλλά εορταστικό ύφος.

Με μουσική και ξεχωριστά εδέσματα θα υποδεχθούν τα Χριστούγεννα οι θαμώνες του Παραδοσιακού καφενείου στην Πολιτεία (2610 342200), ενώ μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται και πάρτυ για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Τέλος η ανακαινισμένη Μεσόγειος που μετονομάστηκε σε Mesogeios Daily (2610 994601) μας υπόσχεται θεϊκές γαστριμαργικές εορταστικές νύχτες την περίοδο των Χριστούγεννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαθαίνουμε ότι ο Κώστας Σακκής του Ab Fab, ο Χαράλαμπος Βρης του Hall και ο Σπύρος Βελέντζας του Republic ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας προσκαλούν σε ένα πάρτι που διοργανώνουν από κοινού στο Republic.


 
Top