Ντέρμπι για γερά νεύρα σήμερα στο Αίγιο (4 μ.μ. Δημοτικό Γήπεδο Αιγίου). Η Παναχαϊκή ψάχνει την ανάστασή της μ’ ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να πλησιάσει...

στην κορυφή, ο Παναιγιάλειος θέλει να δώσει άλλη μία σπρωξιά στην Παναχαϊκή και να την στείλει στα τάρταρα!

Οι «κοκκινόμαυροι» προέρχονται από 3 σερί ισοπαλίες και κοντεύουν να συμπληρώσουν ένα μήνα δίχως νίκη (στις 19/9 κέρδισαν τον Βύζαντα). Ο Παναιγιάλειος έχει μέχρι τώρα «3 στα 3» στο Αίγιο. Το ντέρμπι είναι γεμάτο ιδιαιτερότητες.

Ο Σπανός, που είχε οδηγήσει την Παναχαϊκή στο θριαμβευτικό 1-4 στο Αίγιο πέρυσι, είναι πλέον στον Παναιγιάλειο. Ο Πέτρος Σταθάκης το ίδιο. Ο Κοζανίδης, ο Λίτσος, ο Μαλλιάκας φοράνε πλέον τη μαυρόασπρη φανέλα και όχι την κοκκινόμαυρη.

Η Παναχαϊκή έχει άλλο προπονητή στον πάγκο της, τον Ηλία Φυντάνη, που φιλοδοξεί να ξεκινήσει μ’ ένα ηχηρό «διπλό». Το «Χ» φαινομενικά βολεύει και τις δύο ομάδες, από την άποψη ότι δεν τους προκαλεί σοβαρά προβλήματα. Ο Παναιγιάλειος είναι πιο φορμαρισμένος, δείχνει να ‘ναι σε καλύτερη κατάσταση ψυχολογικά, αλλά αυτά πολλές φορές στα ντέρμπι πάνε περίπατο και υπερισχύει η φανέλα, το όνομα.

Με βάση τις προβλέψεις καιρού, το ντέρμπι θα γίνει υπό βροχή, άρα και σε βαρύ τερέν. Όλα παίζουν το ρόλο τους.

Πηγή: Πελοπόννησος
 
Top