Τοπικές βροχές, ίσως και σποραδικές καταιγίδες θα επικρατήσουν στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι το απόγευμα, όταν ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.Αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα βόρεια, ενώ τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη το πρωί.

Πρόγνωση για σήμερα Δευτέρα 12.10.2015

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση από το απόγευμα στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Άνεμοι: αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και σταδιακά δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική - Καιρός: αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη - Καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 13.10.2015

Καιρός: στην ανατολική χωρά τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια.


 
Top