H Microsoft έχει ποντάρει πολλά στα νέα Windows 10 τα οποία μέσα σε 4 μέρες έσπασαν ρεκόρ φτάνοντας στο 2.4% της αγοράς, τέλη Σεπτεμβρίου είχαν φτάσει σε 75 εκατ. συσκευές, ενώ σήμερα ο αριθμός έχει αγγίξει τα 110 εκατομμύρια, όπως ανακοίνωσε η ίδια. Η Microsoft όμως φαίνεται να έχει πάρει λίγο πιο προσωπικά την προώθηση των Windows 10.

Όπως διαβάζουμε στο techblog.gr, υπάρχουν αναφορές χρηστών οι οποίοι λένε ότι τα Windows 10 ξεκίνησαν να εγκαθίστανται αυτόματα σε υπολογιστές με Windows 7 και 8/8.1. Αυτό οφείλεται σε bug που υπάρχει και για το οποίο η Microaoft είναι ενήμερη.

Ίσως έχετε ακούσει ότι η Microsoft κατεβάζει αυτόματα τα απαραίτητα αρχεία που χρειάζονται οι χρήστες όταν επιλέγουν να αναβαθμιστούν σε Windows 10. Όμως στα optional updates η Microsoft έχει τσεκαρισένο (κατά λάθος) το σχετικό κουτάκι για το Windows 10 Upgrade, με αποτέλεσμα η αναβάθμιση να ξεκινά χωρίς να το επιλέξει ο χρήστης.

Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια εγκατάστασης regular updates, κάποιοι χρήστες ξεκίνησαν να βλέπουν και το upgrade σε Windows 10…

Ωστόσο, η συμβολή των χρηστών είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το update, οπότε δεν θα δείτε ξαφνικά ένα νέο OS χωρίς να το καταλάβετε.



 
Top