Κριός

Δεσμευμένοι
Αν έχεις το φθινόπωρο στο μυαλό σου συνδυασμένο με μελαγχολία και χωρίς έρωτα τότε αυτόν τον Οκτώβρη θα αισθανθείς να θριαμβεύει στην ερωτική σου ζωή του μότο «ο έρωτας δεν έχει εποχή»! Η ερωτική «κάψα» του καλοκαιριού είτε είναι για το μόνιμο ταίρι σου είτε για κάποιο άλλο ως τις 8 Οκτωβρίου παραμένει ζωντανή, προσφέροντάς σου γενναιόδωρα όλα τα δώρα του έρωτα. Γάμοι, αρραβώνες και ευτυχή γεγονότα θα κάνουν την καρδιά σου να «λιώνει». Συγχρόνως, η παρουσία του Ήλιου στο συντροφικό Ζυγό ως τις 23/10 σε επαναφέρει στους ρυθμούς «κρύο, καιρός για δύο». Αν η σχέση σου πάει καλά τότε αυτό μετάφρασέ το σε βραδινές χαρές στην καρδιά και στο κρεβάτι σου ακόμα και αν κάποιες μέρες του μήνα η σχέση σου έχει τα «μπουρίνια» της, ιδιαίτερα γύρω στις 6/10, 12/10, 23/10 και 26/10. Αν το έτερο σου ήμισυ εδώ και καιρό νιώθεις ότι δεν σε έχει σε εκτίμηση τότε πάλι το «κρύο, καιρό για δύο» κερδίζει έδαφος καθώς είτε θα θελήσεις να δοκιμάσεις ξανά με κάποιες συνθήκες να λειτουργούν ως... συγκολλητική ουσία είτε κάποιο άλλο άτομο θα σε «τραβήξει» κοντά του. Ως εκ τούτου, ο έρωτας είτε ως συνάντηση δύο ψυχών είτε ως επιθυμία της ψυχής να ενωθεί με το πραγματικό καλό της θα είναι σίγουρα νικητής.

Αδέσμευτοι
Ο Οκτώβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στον Λέοντα (ως τις 8/10) να συνεχίζει να κλείνει το μάτι προς τον έρωτα, τη διασκέδαση και τη χαρά. Η ανάδρομη φορά του Ερμή στο Ζυγό ως τις 9/10 ευνοεί επανασυνδέσεις αλλά και κάθε λογής επαφές με πρώην σχέσεις σου. Ζύγιζε πολύ προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά των αποφάσεων σου όσον αφορά στο θέμα «σχέσεις» και αυτό γιατί οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου, που κυβερνά την ερωτική σου ζωή, με τον Πλούτωνα (6/10) και τον Ουρανό (12/10) δείχνουν ότι θα έρθεις αντιμέτωπος με οδυνηρές καταστάσεις και απρόβλεπτες αποκαλύψεις. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη στις 13/10 στο ζώδιο του Ζυγού επιτάσσει μια καινούργια αρχή στη ζωή σου που λόγω ότι η Αφροδίτη από τις 8/10 θα είναι στην Παρθένο θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις πάλι τάξη στη ζωή σου. Πολύ πιθανόν ένα νέο ειδύλλιο να ξεκινήσει στο χώρο της εργασίας σου ή με πρόσωπο που θα σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Οι καλύτερες μέρες για την ερωτική σου ζωή είναι 16/10, 18/10, 23/10, 25/10.




Ταύρος

Δεσμευμένοι
Φθινόπωρο και έρωτας για σένα πάνε πακέτο, αφού ο Οκτώβριος σου επιφυλάσσει χαρές και ευτυχή γεγονότα στην αισθηματική σου ζωή. Ως τις 8/10 η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα και η ερωτική ευτυχία θα έχει πυρήνα της το σπίτι, την οικογένεια αλλά και νέα ξεκινήματα. Εν συνεχεία, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και ξεκινά μια εποχή που μετά από πολύ καιρό θα ευχαριστηθείς τον έρωτα. Μπορείς να βάλεις πλώρη για ένα παιδί, να χαρείς νύχτες γεμάτα φιλιά υπό βρόχινο, φθινοπωρινό ντεκόρ αλλά και να ξεκινήσεις ετοιμασίες για να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου και να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου μέσα σε αυτή. Πολύ πιθανόν, κάποια θέματα δουλειάς ή πρακτικά ζητήματα να βάζουν τρικλοποδιές στην ερωτική σου ζωή, δημιουργώντας σου άγχος ή αγωνία. Όπως και να 'χει όμως έχεις την εύνοια του Δία στον έρωτα και ό,τι και αν γίνεται στο τέλος το σύμπαν θα συνωμοτεί για την αισθηματική σου ευτυχία.

Αδέσμευτοι
Στο χορό του έρωτα σε βάζει ο Δίας ως το καλοκαίρι του 2016, πράγμα που σημαίνει ότι θα αφήσεις πίσω σου ό,τι σε έχει πονέσει ή απογοητεύσει και θα θέλεις να ξανανιώσεις τη δημιουργική πνοή του έρωτα στη ζωή σου. Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας και αυτό γιατί το σύμπαν ενώνει τις δυνάμεις του Δία με αυτές της Αφροδίτης και του Άρη, προκειμένου να δει την καρδιά σου να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Είτε βγήκες από ένα γάμο είτε μια σχέση ή πέρασες μια φάση μακράς μοναξιάς θα βρεις πάλι το χαμόγελό σου και έρωτας θα είναι η αιτία. Πολύ πιθανόν, ως τις 9/10 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος κάποια διαδικαστικά ή πρακτικά ζητήματα να σε φέρουν σε επαφή με μια πρώην σχέση σου και το διάστημα αυτό να έχεις δεύτερες σκέψεις για τη μεταξύ σας πορεία. Μια αναζωπύρωση ενός πάθους είναι πιθανή γύρω στις 23/10 ενώ σίγουρα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σφραγιστεί από μια ερωτική ένωση που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο πεπρωμένο της αισθηματικής σου ζωής.



Δίδυμοι

Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 8/10, βρίσκεσαι σε μια φάση επικοινωνιακή και άκρως εξωστρεφή, γεγονός που φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. Ωστόσο, ως τις 9/10 λόγω της ανάδρομη φοράς του Ερμή εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις επί τω πλείστον για θέματα καθημερινότητας και χρηματοοικονομικών ζητημάτων. Αν έχεις κάποια παράλληλη σχέση ή σκέφτεσαι να δημιουργήσεις χρειάζεται μεγάλη προσοχή για δεν θέλει πολύ να ξεσπάσει κάποιο σκάνδαλο. Όλο το μήνα ο Άρης θα είναι στην Παρθένο, δείχνοντας είτε ανακατωσούρα είτε νέα ξεκινήματα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια χωρίς το ένα να αναιρεί το άλλο. Πρόσεχε ακόμα μήπως πρόσωπα της οικογένειάς σου στην προσπάθεια να οργανώσουν κάποια πράγματα γίνουν επικριτικά ή αιτία για διαφωνίες με το ταίρι σου. Το θετικό είναι ότι η Αφροδίτη από τις 8/10 θα εισέλθει στην Παρθένο με διάθεση να φέρει χαρά στο σπίτι και να διώξει μακριά ό,τι κουβαλά γκρίζα σύννεφα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι γύρω στις 23/10 και 25/10.

Αδέσμευτοι
Ο Κρόνος πλέον βρίσκεται απέναντί σου ωθώντας σε να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις όσον αφορά στο θέμα «σχέσεις». Πόσο εύκολο όμως είναι αυτό, όταν από τη φύση σου δεν θέλεις σκοτούρες και ευθύνες; Με την Αφροδίτη στον Λέοντα ως τις 8/10 το φλερτ σου φτιάχνει τη διάθεση ενώ νέες γνωριμίες σε ανεβάζουν. Εν συνεχεία η Αφροδίτη μπαίνει στην οργανωτική αλλά και επικριτική Παρθένο. Γεγονότα και καταστάσεις τόσο σε σχέση με το παρελθόν όσο και το παρόν αρχίζουν να σε «τρώνε». Τι θα γίνει με το αισθηματικό σου μέλλον; Γιατί να μην ξέρεις τι θέλεις ή τα πράγματα να μην παίρνουν από μόνα τους έναν δρόμο; Ίσως, γιατί χρειάζεται πρώτα να κάνεις αναθεωρήσεις. Όσο και αν πονάει μια επαναξιολόγηση των επιθυμιών σου θα σε βοηθήσει. Γύρω στις 11/10 απόφυγε τις προτάσεις γιατί είναι πιθανή μια απόρριψη που θα πονέσει ενώ γύρω στις 17/10 μην ενδώσεις σε μια αισθηματική κατάσταση που σε μπερδεύει. Άσε πίσω σου ό,τι δεν προχωρά και κάνε μια νέα αρχή είναι το μήνυμα της Νέας Σελήνης στις 13/10 στο Ζυγό.



Καρκίνος

Δεσμευμένοι
Εδώ και καιρό βιώνεις βαθιές αλλαγές στον τομέα σχέσεων ενώ έχεις αλλάξει εντελώς οπτική για το θέμα «γάμος» ή «σχέση». Ο Οκτώβριος έρχεται να «ξυπνήσει» ζητήματα που επεξεργάζεσαι εδώ και καιρό, αργά αλλά αθόρυβα όσον αφορά στον/την σύντροφό σου και δεν αποκλείεται μέσα από έντονες και απρόβλεπτες εντάσεις να πάρεις για μια ακόμη φορά σημαντικές αποφάσεις. Ιδιαίτερα, για σένα που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο η πρόκληση που έχεις μπροστά σου είναι να βάλεις τέλος και να κάνεις μια νέα αρχή ή να γκρεμίζεις ό,τι έχει φθαρεί στη σχέση σου και να οικοδομήσεις κάτι νέο. Αυτόν τον μήνα, οικονομικά θέματα που συνδέονται με το σπίτι ή μέλη της οικογένειας θα είναι αφορμή για να ζήσεις φόβους και αγωνίες που πίστευες πως έχεις αποσοβήσει και έχουν άμεση σχέση με την πορεία του γάμου ή της δέσμευσής σου. Η παρουσία του Δία, του Άρη και της Αφροδίτης στην Παρθένο δείχνουν ότι η επικοινωνία τόσο μέσα στη σχέση όσο και με φίλους, δασκάλους ή τον κοντινό σου περίγυρο θα σε βοηθήσει να οργανωθείς και να επιφέρεις τις βελτιώσεις που θέλεις στη ζωή σου.

Αδέσμευτοι
Σε γενικές γραμμές είσαι κλεισμένος στο καβούκι σου. Δεν μπορείς να αποδεχτείς εύκολα τα όσα έχουν συμβεί στην ερωτική σου ζωή ενώ πολλές φορές νιώθεις σαν τον Ηρακλή που η Ήρα δεν τον αφήνει σε ησυχία. Παρ' όλα αυτά δεν μένεις στη γκρίνια. Σε όσες ευκαιρίες σου παρουσιάζει ο Δίας για νέες γνωριμίες, φλερτ και επικοινωνία φαίνεται να ανταποκρίνεσαι. Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 8/10 σε ωθεί να γίνεις πιο επιλεκτικός σε ποιο πρόσωπο θα δώσεις το τηλέφωνο ή το email σου και να δώσεις την ευκαιρία για κάποιο ραντεβού σε πρόσωπο που μετά από ανάλυση κρίνεις ότι έχει μια σοβαρή πιθανότητα να σε γοητεύσει. Αν κάτι πρέπει να προσέχεις είναι μετακινήσεις ή επαφές που σχετίζονται με πρώην ταίρι σου ή με άτομα που επιδιώκουν να είσαι το τρίτο πρόσωπο γιατί ο πόνος, ο θυμός, η αγωνία και ο φόβος θα σου «κατσικωθούν» και δεν είσαι για τέτοια. Μην περιμένεις από τη μια στιγμή στην άλλη όλα να αλλάξουν. Για αρχή πέρασε καλά με τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και άνοιξε τον κύκλο των γνωστών σου και των ενδιαφερόντων σου.



Λέων

Δεσμευμένοι
Ο Οκτώβρης μπαίνει δυναμικά και ερωτικά! Με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο ως τις 8/10 ασκείς μεγάλη γοητεία στo ταίρι σου και καταφέρνεις να «περνάει» το δικό σου. Θα δείχνεις γενναιοδωρία σε αισθήματα και χρήματα και θα απολαμβάνεις στιγμές έρωτα που θα σε ανεβάζουν στα ουράνια. Ο Κρόνος στον Τοξότη σε ωθεί να πάρεις σοβαρά την ερωτική σου ζωή, να ωριμάσεις και να διδαχτείς από τυχόν λάθη που έχεις κάνει. Ως τις 9/10 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος δείχνοντας ότι σε θέματα επικοινωνίας δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί η χρυσή τομή και είναι πιθανές παρεξηγήσεις και καταστάσεις που θα σε θίξουν, καθώς δεν θα μπορείς να δεις το δίκιο της άλλης πλευράς. Ιδιαίτερα, γύρω στις 12/10 που ο Ερμής θα πραγματοποιεί όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, κυβερνήτη των σχέσεων σου, ίσως υπάρξουν λόγια και συζητήσεις που θα σε ταράξουν ή θα σε σοκάρουν. Η πρόκλησή σου εκείνο το διάστημα θα είναι να προχωρήσεις σε αλλαγές, μη χάνοντας τη ψυχραιμία σου και βρίσκοντας την αρμονία κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες.

Αδέσμευτοι
Με ερωτική διάθεση ξεκινά ο Οκτώβριος, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο τονίζοντας το σεξαπίλ σου αλλά και κάθε προσόν και ατού σου. Δεν υπάρχει πρόσωπο που θέλεις και δεν μπορείς να το έχεις. Το πρόβλημά σου είναι ότι είσαι αναποφάσιστος /η. Προς τα πού να βαδίζεις; Προς το παρελθόν ή το μέλλον; Η ανάδρομη φορά του Ερμή ως τις 9/10 σε ωθεί να κοιτάς πίσω. Ένα τηλεφώνημα, ένα email ή sms γίνονται αιτία για διλήμματα, αναθεωρήσεις και δεύτερες σκέψεις. Ταξίδια και βόλτες σε μέρη που πήγαινες με πρώην ταίρι σου ξυπνούν αναμνήσεις και σκέψεις που νόμιζες ότι έχεις βάλει τελεία και παύλα. Τι θα κάνεις τελικά; Πολύ απλά με κυβερνήτη των σχέσεών σου, τον άκρως απρόβλεπτο Ουρανό, θα εκπλήξεις. Θα ξαφνιάσεις ακόμα και τον εαυτό σου καθώς θες να κάνεις την επανάστασή σου και να ακολουθήσεις καινούργιες αισθηματικές νόρμες. Το καλό είναι ότι το ρίσκο που θα πάρεις θα έχει μια ώριμη οπτική. Θα έχεις φιλοσοφήσει ότι καλύτερα να τολμήσεις παρά να συμβιβαστείς σε κάτι που δεν σου επιτρέπει να είσαι ή να γνωρίσεις τον αληθινό εαυτό σου.



Παρθένος

Δεσμευμένοι
Ο πλανήτης της τύχης βρίσκεται στο ζώδιό σου και την ευεργετική του επίδραση θα την νιώσεις έντονα αυτόν τον μήνα στα αισθηματικά σου. Το σύμπαν σε ανταμείβει με χαρές, δώρα και ευχάριστα γεγονότα και εσύ ανοίγεσαι πιο πολύ σε όσα σου έχουν λείψει. Στις 8/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου και μαζί με τον Άρη που σε συντροφεύει από τα τέλη του Σεπτέμβρη βοηθούν να απολαύσεις, να διεκδικήσεις και να κάνεις μια νέα αρχή που θα υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο το καλό της σχέσης σου. Όσο και αν σε δελεάζει μια τέλεια σχέση ή η ιδανική εκδοχή του συντρόφου σου -γεγονός, που ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθύες σε ωθεί να οραματίζεσαι όλο και πιο συχνά- εσύ δώσε έμφαση στο πώς θα δημιουργήσεις τέλειες στιγμές με το ταίρι σου. Μην ελπίζεις μάταια σε ότι δεν έχει ρεαλιστική βάση. Επικεντρώσου σε ό,τι μπορεί να δώσει λύσεις που θα σε ικανοποιούν και θα προσφέρουν στη σχέση σου τη δυνατότητα να καλυτερεύσει. Μη ψάχνεις συνεχώς ψεγάδια.

Αδέσμευτοι
Ο Οκτώβριος είναι για σένα ένας από τους πιο τυχερούς και ερωτικούς μήνες. Ο Δίας και ο Άρης βρίσκονται ήδη στο ζώδιό σου και από τις 8/10 αποκτούν μια ακόμη σύμμαχο την Αφροδίτη. Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις το ρομάντζο; Οι τρεις πλανήτες φροντίζουν ο έρωτας να σου χαμογελάσει και να ζήσεις μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας μια πολύ καλή χρονιά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ίσως δεν σου αρκεί να περάσεις καλά, να χαρείς, να διασκεδάζεις και να απολαύσεις όσα καιρό έχεις στερηθεί. Θα θέλεις αυτό να γίνει με τον έναν, μοναδικό, ιδανικό και ονειρικό τρόπο που έχεις φανταστεί. Πιθανόν να σου είναι δύσκολο την παρούσα φάση να ξεχωρίσεις τι είναι εφικτό και τι ανέφικτο, τι είναι εκτός και τι εντός πραγματικότητας. Μην συμβιβάζεσαι σε κάτι που δεν επιθυμείς αλλά και μην παρασύρεσαι από τις σειρήνες που σου φτιάχνουν εικόνες με μια αψεγάδιαστη σχέση, δεν υπάρχει! Αξιοποίησε την τελευταία εβδομάδα σου μήνα για να προχωρήσεις σε μια σχέση που θα έχει την ευλογία του τυχερού Δία και του αναμορφωτή Πλούτωνα και η ερωτική σου ζωή θα ξαναγράψει με τον καλύτερο τρόπο το πεπρωμένο σου.


Ζυγός

Δεσμευμένοι
Ο Οκτώβρης ξεκινά με τον Άρη στην Παρθένο να δείχνει την ανάγκη για ένα απολογισμό καθώς το άγχος για τη σχέση σου έχει χτυπήσει κόκκινο ενώ αισθάνεσαι ότι συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σου. Όλο το μήνα θα νιώθεις ότι η σχέση σου βάλλεται και ότι κάποιοι σου βάζουν τρικλοποδιές ακόμα και αν και δεν έχεις απτά στοιχεία. Λόγια και υποσχέσεις ως τις 9/10 εξ αιτίας της ανάδρομης φοράς του Ερμή δίνουν προσωρινές λύσεις και σε βάζουν σε μια αναμονή που μπορείς να αξιοποιήσεις για να σταθμίσεις τι πραγματικά θέλεις. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/10 στο ζώδιο της Παρθένο σε ωθεί να απομονωθείς ή να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου μακριά από όλους και από όλα με στόχο ένα αισθηματικό ξεκαθάρισμα ή συγύρισμα. Πάρε χρόνο, μη βιάζεσαι και πρόσεχε εχθρούς με την προβιά φίλων. Αν και σε πολλά πράγματα που θα συμβαίνουν θα λειτουργείς παρορμητικά, γεγονός που στη συνέχεια θα αντιληφθείς ότι δεν ήταν αυτό που ακριβώς ήθελες θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις όπου χρειάζεται αναδιπλώσεις και να φέρεις με τον καλύτερο τρόπο την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή.
Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά με την Αφροδίτη στον Λέοντα να υπόσχεται νέες γνωριμίες, επαφές και κοινωνικές συναναστροφές που θα τονώσουν το εγώ σου ενώ η παρουσία του Ήλιου ως τις 23/10 στο δικό σου ζώδιο σε βάζει σε μια φάση εξωστρέφειας. Ωστόσο, με τον Ερμή σε ανάδρομη τροχιά ως τις 9/10 έχεις ενδοιασμούς για πρόσωπα και καταστάσεις, θα ζυγίσεις συνεχώς τα πράγματα, χωρίς η ζυγαριά να γέρνει προς τη μια ή την άλλη πλευρά και με λίγα λόγια η αναποφασιστικότητά σου θα χτυπήσει κόκκινο. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σε κάνει να ανησυχείς και να στρεσάρεσαι για το τι είναι σωστό ή ηθικό καθώς νιώθεις να παγιδεύεσαι στην θηλιά ενός έρωτα που περιπλέκει τη ζωή σου ή είναι παράνομη. Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 8/10 σου σε ωθεί να αναζητήσεις τι είναι αυτό που θα κάνει καλό στην ψυχή σου και σου δίνει την ευκαιρία να φύγεις από το νησί της ουτοπίας με οδηγό τη λογική. Ένας μήνας γεμάτες εναλλαγές και ειδύλλια που θα σε αποπροσανατολίσουν από τις αληθινές σου επιθυμίες.


Σκορπιός

Δεσμευμένοι
Πλέον τα δύσκολα τα έχεις αφήσει πίσω σου, ο Κρόνος έχει φύγει από επάνω σου για τα καλά και νιώθεις μετά από μια μακρά περίοδο ταλαιπωρίας πως ήρθε η ώρα να χαρείς τη ζωή. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες σε ευνοεί να πραγματοποιείς όνειρα που έχεις όσον αφορά την ερωτική σου ζωή και έτσι ό,τι και αν συμβαίνει γύρω σου, ίσως κάποιες φορές και δυσάρεστα πράγματα, εσύ έχεις ελπίδα και όραμα. Ως τις 8/10 που η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα, ο θαυμασμός για τον σύντροφό σου βρίσκεται στο ζενίθ ενώ και ως ζευγάρι απολαμβάνεται το χειροκρότημα. Με τον Ερμή ανάδρομο στο Ζυγό ως τις 9/10 θέλει μεγάλη προσοχή η τάση σου για μυστικά και κρυφά πάθη γιατί αν αναζωπυρωθούν δεν σβήνουν και εύκολα. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Υπάρχει και ο κίνδυνος πρόσωπα, λάθη ή καταστάσεις να σε «δώσουν» στο ταίρι σου ή να δημιουργηθεί κάποιο σκάνδαλο. Αναμφίβολα έχεις πείρα και πλανητική εύνοια αλλά απόφυγε να παίξεις με τη φωτιά. Από την άλλη, ίσως μάθεις πράγματα για πρόσωπα που δεν πήγαινε ο νους και καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα και κάνεις ένα μυστικό εσωτερικό απολογισμό που θα βοηθήσει να είσαι πιο καλά με το ταίρι σου.

Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα το κύριο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι άτομο που νιώθεις ότι μαζί του κοινωνικά προβάλλεσαι και ανεβαίνεις σε άλλο επίπεδο εκτίμησης από τους γύρω σου. Με τον Ερμή όμως ανάδρομο ως τις 9/10 παρουσιάζονται καθυστερήσεις και κάθε λογής αναμονές που σου δίνουν το περιθώριο να δώσεις και πάλι προσοχή σε άτομο που ανήκει στην λίστα με τους/τις πρώην ακόμα και αν μεταξύ σας κάπου – κάπου υπάρχουν κάποιες ερωτικές συνευρέσεις. Το θέμα όμως είναι ότι αυτό δεν θα σου βγει σε καλό και αυτό γιατί θα μάθεις πράγματα που θα σε πονέσουν. Το αληθινό σου πρόβλημα είναι ότι «τρελαίνεσαι» όταν νιώθεις ότι κάτι «χάνεις» ακόμη και αν δεν το ήθελες αληθινά. Το ιδανικό θα ήταν να εστιαστείς στο τι κερδίζεις αλλά αυτός ο μηχανισμός δεν σου ταιριάζει. Πένθησε λοιπόν για όσα ιδανικά θα μπορούσες να έχεις ζήσει αλλά πραγματικά ήταν ανέφικτο και δώσε χώρο και χρόνο στην κοινωνική ζωή που παρουσιάζει ευκαιρίες εν μια νυκτί να σου αλλάξει τη ζωή.


Τοξότης

Δεσμευμένοι
Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή ανάδρομο ως τις 9/10 να σου δημιουργεί άγχος και στρες για θέματα που αφορούν τον/την σύντροφό σου και βρίσκονται σε μια αναμονή. Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο δείχνει ότι η ερωτική σου ζωή καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου ενώ πιθανόν νέα ξεκινήματα να δώσουν μια πνοή χαράς και ευτυχίας στα αισθηματικά σου. Πλέον με τον Κρόνο στο ζώδιό σου έχεις περισσότερες ευθύνες και πιέζεσαι ή αγχώνεσαι όσον αφορά στα προσωπικά σου. Στη φάση που βρίσκεσαι συνειδητοποιείς ότι η δέσμευση είναι μια δουλειά όχι μερικής αλλά πλήρης απασχόλησης και χρειάζεται να επιλέξεις αν μπορείς να είσαι ή να μην είσαι μέσα σε αυτή. Ο έρωτας συνήθως προκύπτει τυχαία όμως η σχέση είναι θέμα επιλογής. Για αυτό μην περιμένεις να διορθωθούν πράγματα που δεν πάνε καλά από την τύχη αλλά από τις επιλογές σου. Οι μέρες που απαιτούν προσοχή είναι 6/10, 7/10, 12/10, 11/10 και 17/10.

Αδέσμευτοι
Με τον Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεών σου, ανάδρομο κοινωνικές επαφές και συλλογικές δραστηριότητες ίσως γίνουν αφορμή για να έρθει κάποιος πρώην στο μυαλό σου ή με βάση τα όσα συμβαίνουν σε φίλους και γνωστούς να μπεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναξιολόγησης όσον αφορά τον τομέα «σχέση» στη ζωή σου. Με τον Άρη, κυβερνήτη της αισθηματική σου ζωής, στην Παρθένο, εξετάζεις αναλυτικά πρόσωπο που σε ελκύει πιθανόν μέσα από τη δουλειά, όμως με την αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα ίσως αφήνεις τον εαυτό σου να παρασύρεται σε χίμαιρες. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου ζητάει να σοβαρευτείς και να μην παίζεις γιατί ακόμα και αν δεν το θέλεις στο τέλος πληγώνονται τόσο άλλοι άνθρωποι όσο και εσύ. Γύρω στις 11/10 ίσως νιώσεις μια απόρριψη ή πάρεις απόσταση από ένα πρόσωπο γιατί πρέπει. Ωστόσο, γύρω στις 17/10 αποσυντονίζεσαι πάλι από τα αιτήματα του Κρόνου και πέφτεις σε αισθηματικές παγίδες τις οποίες εκλογικεύεις για να μην νιώθεις τύψεις ή ενοχές. Οι πιο δύσκολές μέρες του μήνα είναι 6/10, 7/10, 12/10, 11/10 και 17/10.


Αιγόκερως

Δεσμευμένοι
Μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή του έρωτα, εσένα όμως το φθινόπωρο η λίμπιντό σου είναι ανεβασμένη. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα ζεις το πάθος και οι σεξουαλικές χαρές είναι πολλές και πλούσιες. Ίσως, και κάποιο μυστικό φλερτ να μπει στη ζωή σου. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη, της Αφροδίτης (από 8/10) στο επίσης γήινο ζώδιο της Παρθένου σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις στο χορό του έρωτα με το τραγούδι που εσένα σου ταιριάζει. Ως εκ τούτου, ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που ερωτικά θα τον απολαύσεις, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάς να είσαι σε μια φάση «γενικής ανασυγκρότησης» της ζωής σου η οποία μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει αλλαγές στη σχέση σου. Πολύ πιθανόν μια μυστική σχέση, ένα οικονομικό θέμα ή άλλο ζήτημα που νιώθεις μια ντροπή ή το θεωρείς ταμπού να γίνει αφορμή για να έρθουν στην επιφάνεια ήδη υπάρχοντα προβλήματα και να δεις πως θα τα χειριστείς προκειμένου να θεμελιώσεις το δικαίωμα σου στην ασφάλεια, την ευτυχία και την αναγνώριση.

Αδέσμευτοι
Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί σε ριζικές αλλαγές στη ζωή σου και σε οδηγεί να επιβληθείς σε πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αισθηματικά σου αιτήματα. Πολύ πιθανόν αυτόν τον μήνα αν υπάρχουν εκκρεμότητες με έναν πρώην να δείξεις ένα πρόσωπο πιο σκληρό και εξουσιαστικό από ό,τι συνήθως ενώ αν υπάρχει ένα φλερτ με άτομο δεσμευμένο ίσως η υπομονή σου εξαντληθεί και βάλεις το μαχαίρι στο κόκκαλο, προκειμένου να πάρει αποφάσεις εδώ και τώρα. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 8/10 στην Παρθένο, όπου ήδη βρίσκονται ο Άρης και ο Δίας σε βοηθούν αφ' ενός να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και αφ' ετέρου να ζήσεις όμορφες και πολύ ερωτικές στιγμές. Στο τέλος του μήνα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα δείχνουν ότι θα έχεις την ευκαιρία είτε να βάλεις τέλος σε κάτι που δεν «τσουλάει» και σε «πονάει» και να κάνεις μια νέα αισθηματική αρχή που θα βάλει σε πιο θετική ρότα το πεπρωμένο σου είτε να πικραθείς από εξελίξεις αλλά να επιδιώξεις να ξαναπροσπαθήσεις. Εσύ αποφασίζεις!


Υδροχόος

Δεσμευμένοι
Το σύμπαν σου έδωσε απλόχερα την ευκαιρία για ένα γάμο, ένα παιδί, μία συγκατοίκηση ή δέσμευση μέχρι το καλοκαίρι και τώρα που ο Δίας «στρογγυλοκάθεται» στην Παρθένο εσύ ψάχνεις να βρεις τρόπους για να απολαύσεις όσα έχει αυτό το δώρο να σου δώσει. Αίσθημα, σεξ, πάθος, οικονομικά μπόνους είναι μόνο μερικά από αυτά που σου δίνει αλλά εσύ δεν νιώθεις πλήρης ικανοποίηση. Κάτι θέλεις ακόμη. Τι είναι αυτό; Η απόλυτη ευτυχία! Ίσως, την αναζητήσεις σε μια παράλληλη σχέση που θα σου καλύψει κενά που δεν μπορείς να βρεις στην ήδη υπάρχουσα ή νομίζεις ότι δεν μπορείς. Όμως με τον Ήλιο, κυβερνήτη του τομέα των σχέσεων σου, αυτόν τον μήνα σε δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό ίσως οι «απαιτήσεις» σου αποκαλυφθούν και φέρουν μεγάλες εντάσεις. Όπως και να 'χει η λύση είναι υπέρ σου, καθώς θα δώσεις τελεσίγραφο ότι «ή έτσι ή διαφορετικά με καταπιέζεις και φεύγεις» και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα κάνεις το δικό σου αλλά σαφώς θα υπάρξουν και ανυπολόγιστες συνέπειες.

Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα και αυτόν τον μήνα η ζυγαριά του ενδιαφέροντός σου κλίνει όχι απλά σε ένα φλερτ αλλά προς σχέση. Με τον Ερμή όμως, να κυβερνά τα αισθηματικά σου, ανάδρομο, αναδύονται στην επιφάνεια ζητήματα με ένα πρώην ταίρι σου, γεγονός που θα σου ασκήσει έντονη πίεση και πιθανόν να σε στεναχωρήσει πολύ. Αν έχετε και οικονομικές δοσοληψίες, τα πράγματα θα ζορίσουν ακόμη περισσότερο, καθώς θα νιώσεις ότι διεκδικεί πράγματα εις βάρος σου ή που είναι δύσκολο να του παρέχεις. Πρώτα λοιπόν θα χρειαστεί να «ξεκαθαρίσεις» με το παρελθόν και μετά να αφοσιωθείς στο καινούργιο, το οποίο για κάποιο λόγω ίσως προτιμήσεις να αποκρύψεις. Η παρουσία της Αφροδίτης, του Άρη και του Δια στην Παρθένο υπόσχεται άφθονο πάθος και έντονο σεξ, όμως θα πρέπει να αποφύγεις σε κάθε περίπτωση τις υπερβολές και να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να υπολογίζεις τον ξενοδόχο γιατί τα λάθη πληρώνονται.


Ιχθύες

Δεσμευμένοι
Με τον Ερμή ανάδρομο στο Ζυγό ως τις 9/10 τη σχέση σου τη ταλαιπωρούν οικονομικά ζητήματα ή θέματα που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν αλλά και «επενδύσεις» που δεν προχωρούν ή παρουσιάζουν καθυστερήσεις. Το θετικό είναι ότι ο Δίας, έχοντας εισέλθει στην Παρθένο παρέχει στήριξη στη σχέση σου και υπόσχεται να σου δώσει ευκαιρίες, ώστε να έχει την εξέλιξη που επιθυμείς. Πολύ πιθανόν είναι να κάνετε μαζί κάποιο επιχειρηματικό βήμα ή να δεχτείτε κάποια εύνοια από μεγαλύτερο πρόσωπο ή κρατικό φορέα γεγονός που θα απαλλάξει τη σχέση σου από ένα μεγάλος βάρος και θα μπορέσει να ανοίξει τους ορίζοντές της. Αν κάτι χρειάζεται να προσέχεις είναι την ουτοπιστική σου διάθεση και την τάση να θέλεις να ξεφεύγεις από τα προβλήματα της καθημερινότητας μέσα από διεξόδους που κάνουν το ταίρι σου να ανησυχεί για σένα αλλά και του δημιουργούνται συναισθήματα τύψεων ή αδυναμίας να σου σταθεί. Ακόμα, απόφυγε να εμπιστευτείς ανθρώπους που δεν ξέρεις καλά γιατί οι προδοσίες είναι πιθανές.

Αδέσμευτοι
Με τον κυβερνήτη των σχέσεών σου, Ερμή, ανάδρομο στο Ζυγό, ο μήνας ξεκινά με το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης να σε απασχολεί έντονα. Υπάρχουν όμως δυσκολίες είτε γιατί το άλλο πρόσωπο είναι σε μια άλλη σχέση είτε γιατί εσύ το επιθυμείς αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται. Με τον Ποσειδώνα στον ζώδιό σου είναι στιγμές που απελπίζεσαι και νιώθεις ότι θέλεις να τα παρατήσεις και είναι στιγμές που ελπίζεις και οραματίζεσαι ένα καλύτερο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι ο Δίας στον τομέα των σχέσεων υπόσχεται χαρά και ευτυχία στην αισθηματική ζωή, ακόμη και αν δεν είναι με τον τρόπο που έχεις φανταστεί ως τώρα. Απόφυγε να μπλεχτείς σε μπερδεμένες ή απατηλές ιστορίες γύρω στις 7/10 και 17/10 όπως και να πέσεις σε «παγίδες» που μπορούν να σε βλάψουν τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά και επένδυσε σε κάτι όμορφο που φέρνει το σύμπαν στο δρόμο σου και μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σου γύρω στις 23/10. Να θυμάσαι ότι η αισθηματική ευτυχία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ως το καλοκαίρι θα σε συναντήσει.

Πηγή: astrology
 
Top