Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του Γιώργου Πετρακάκου, της συντρόφου του και ενός ακόμη συλληφθέντα.

Πρόκειται για τους:

ΠΕΤΡΑΚΑΚΟ Γεώργιο, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. την 08-05-1979.ΘΕΟΦΙΛΟΥ Μαρία του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, γεν. την 06-02-1979.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ Θεμιστοκλή του Δημητρίου και της Βασιλικής, γεν. 25-01-1988.Σε βάρος των παραπάνω ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη:

για τα κακουργήματα των τρομοκρατικών πράξεων παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων, όπλων και πυρομαχικών από κοινού και κατά μόνας κατά συρροή, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής κατ’ εξακολούθηση από δράστες ενεργούντες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και ενωθέντες για την τέλεση κλοπών και ληστειών .

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα παραπάνω πρόσωπα, έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλου χώρου κ.λπ., να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.Επίσης, δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες από οπλισμό και οχήματα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε αποθήκη στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής.

Καθώς και άλλες φωτογραφίες από ευρήματα στην αγροικία στο Μώλο Φθιώτιδας.
 
Top