Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 29 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το απόγευμα και μετά θυελλώδεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες πιθανόν κατά περιόδους ισχυρές, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι στρεφόμενοι σταδιακά σε νοτιοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς.

Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και σταδιακά βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί.


 
Top