Η Apple ανακοίνωσε επισήμως ότι την επόμενη ομάδα των 40 χωρών στις οποίες θα διατεθούν τα καινούρια μοντέλα iPhone 6S και iPhone 6S Plus. Η Ελλάδα βρίσκεται στη λίστα των 40 χωρών που θα υποδεχτούν τα νέα μοντέλα της εταιρείας στις 9 Οκτωβρίου, μαζί με τις Ανδόρα, Αυστρία, Βέλγιο, Βοσνία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γροιλανδία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Μονακό , Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία κ.α.

Παράλληλα με αυτή την πληροφορία, η Apple συμπεριέλαβε και τη δήλωση του προέδρου της Tim Cook, ο οποίος σημείωσε ότι η ζήτηση των νέων iPhone υπήρξε "πρωτοφανής", με τις πωλήσεις των νέων μοντέλων να φτάνουν τα 13 εκατομμύρια τεμάχια, το πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας τους, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 10 εκ. τεμαχίων, που είχαν θέσει τα προηγούμενα μοντέλα iPhone 6 και 6 Plus.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την ακριβή τιμή των νέων μοντέλων προ φόρων και προσφορών, αλλά όπως έδειξε η τιμολογιακή πολιτική της Apple, θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με τις τιμές των προκατόχων τους.

 
Top