Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, σε ηλικία 67 χρονών, ο γνωστός Πατρινός φαρμακοποιός Χρήστος Δημόπουλος. Άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 3 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο σπίτι του, από βαρύ καρδιακό επεισόδιο.

Ο Χρήστος Δημόπουλος ήταν αγαπητός στην Πάτρα. Είχε αναπτύξει έντονη πολιτική δραστηριότητα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου ήταν στέλεχος από την περίοδο της παντοδυναμίας του Κινήματος την δεκαετία του ’80 έως και σήμερα. Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, στην πρώτη δημαρχιακή θητεία του Ανδρέα Καράβολα (1987-1990) και μέλος της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Είχε δύο κόρες, την Μάρα και την Νικολέτα, οι οποίες ήταν η μεγάλη του αδυναμία.

Τις τελευταίες ημέρες είχε νοιώσει κάποια προβλήματα στην καρδιά, τα οποία τον οδήγησαν στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Πήρε όμως εξιτήριο την Κυριακή το μεσημέρι, προγραμματίζοντας μια επέμβαση στο προσεχές διάστημα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ριζικά το πρόβλημα που εντοπίστηκε. Επέστρεψε σπίτι του σε καλή κατάσταση, σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα ριζικής αποκατάστασης της υγείας του.

Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην Πάτρα, στην οποία ο Χρήστος Δημόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη.

Πηγή: patrastimes
 
Top