Συνελήφθη, την Τετάρτη νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 49χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης λειτουργούσε στη Πάτρα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο, έναντι χρηματικής αμοιβής προωθούσε 49χρονη ημεδαπή στην πορνεία.

Για τη σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κατά την οποία αστυνομικός, προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο κατάστημα του 49χρονου και παρέδωσε στη 46χρονη ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Η 46χρονη παρέδωσε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό στον 49χρονο και στη συνέχεια οδήγησε τον αστυνομικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 49χρονο, ενώ σε σωματική έρευνα που του διενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα του.

Η 46χρονη προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών, η οποία θα υποβληθεί στο Δημόσιο Κατήγορο Πατρών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.


 
Top