​Το 2012 που ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας, έφυγε άδικα από τη ζωή, όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο τζιπ, ενώ επέστρεφε από το σχολείο με το ποδήλατό του, όλη η Πάτρα είχε συγκλονιστεί.

Τρία χρόνια μετά τον τραγικό χαμό του, οι μνήμες από το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο εικονιζόμενο παιδί, ζωντάνεψαν ξανά, αυτή τη φορά στο facebook..

Η θεία του Μαρία Δούρου έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο το Σάββατο και το ανέβασε στη σελίδα της στο facebook: «Σαν σήμερα, θα γινόσουν 18 γλυκό μου ανιψάκι. Άσε εμάς να μετράμε μάταιους αριθμούς και ζήσε εσύ στην ουσία της αιωνιότητας... 18 χρόνια μέσα στην καρδιά μας, με τα "γιατί" ,τα οποία ο καθένας μόνος του πρέπει να απαντήσει, με τα " έτσι", που ο καθένας μόνος του πρέπει να χωρέσει... Χρόνια πολλά, αιώνιο αγόρι μου...Συνέχισε να μας θυμίζεις με την απουσία σου, τη δύναμη της ζωής και την μαγεία κάθε στιγμούλας... Κι ας είσαι τόσο "εδώ" από τον οποιονδήποτε ....σ αγαπώ birthday boy»!!!

Για την υπόθεση το δικαστήριο επέβαλε πριν από ένα χρόνο ποινή φυλάκισης 2,5 χρόνων με αναστολή στην οδηγό του μοιραίου τζιπ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον πρότερο έντιμο βίο της κατηγορουμένης. Αν και η πλευρά της υπεράσπισης της κατηγορουμένης ισχυρίστηκε ότι για το δυστύχημα υπήρχε και υπαιτιότητα του 15χρονου Πάνου, η έδρα δεν το αποδέχθηκε.

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος
 
Top