Στον Ανακριτή για να απολογηθεί οδηγείται ο 46χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του θείου του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στη Δροσιά του Δήμου Ερυμάνθου, το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο δράστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης.

Ο 46χρονος φέρεται να είναι ο δράστης και να έχει ομολογήσει την πράξη του. Δράστης και θύμα φαίνεται να είχαν κτηματικές διαφορές και ο συλληφθείς φέρεται να ζήτησε συγγώμη από τους συγγενείς, ενώπιον του Εισαγγελέα Πατρών, στον οποίο οδηγήθηκε χθες.

Ο 46χρονος δράστης,σύμφωνα με την αστυνομία την Πέμπτη το μεσημέρι στη Δροσιά, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 69χρονο, τη στιγμή που αυτός κινούταν πεζός προς την οικία του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Συνολικά, ο δράστης έριξε τέσσερις πυροβολισμούς, δυο κατά του θύματος, εκ των οποίων ένας εξ επαφής και δύο στον αέρα.

Ακολούθως ο δράστης, προσπαθώντας να καλύψει τα ίχνη του και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών, μετέφερε πεζός τη σορό του 69χρονου και την απέρριψε σε δύσβατη δασική περιοχή (χαράδρα), σε απόσταση (50) μέτρων περίπου από τον τόπο του εγκλήματος, ενώ κάλυψε με χώμα τις κηλίδες αίματος στο χώρο του περιστατικού.

Στις αναζητήσεις, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και άλλων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, συνέδραμαν και πολίτες από την περιοχή της Δροσιάς, μεταξύ των οποίων και ο 46χρονος δράστης.

Επιπλέον, είχε μάλιστα προθυμοποιηθεί να μεταφέρει τη σορό, όταν βρέθηκε από τους αστυνομικούς, για να δικαιολογήσει τυχόν εύρεση δικού του βιολογικού υλικού (DNA), σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


 
Top