Η πρεμιέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη και αυτό φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η πρεμιέρα για το Σπίτι μου Σπιτάκι μου. Απέναντί της ήταν η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και ο ανταγωνισμός της φετινή χρονιά, αναμένεται πιο έντονος από πέρσι.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, στο γενικό σύνολο το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου», σημείωσε 11,3%, με το «Στα Καλά Καθούμενα» να ακολουθεί σε μικρή απόσταση με 10,2%. Οι δύο γυναίκες ισοφάρισαν, όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα ως το τέλος. Σε ότι αφορά το δυναμικό κοινό, η εκπομπή του Alpha ήταν μπροστά με 13,5% έναντι 8,7%, της εκπομπής του Epsilon.

Η μάχη όπως φαίνεται μόλις ξεκίνησε, με την εκπομπή του Epsilon να έχει το αβαντάζ της μίας χρονιάς εμπειρίας και της νωρίτερης πρεμιέρας. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όμως, όπως φαίνεται έρχεται για να κάνει τη διαφορά. Το τηλεοπτικό σκηνικό ωστόσο, αναμένεται να αλλάξει με την έναρξη της εκπομπής «Πρωινό Σου Κου» στον Αντ1!

Πηγή: peoplegreece
 
Top