Η επίσκεψη της Ελένης Καστάνη στα "Καλημερούδια" ξεκίνησε με κλάματα και λυγμούς και οδήγησε σύντομα σε διαφημιστικό διάλειμμα, ώστε να συνεφέρουν την ηθοποιό.

Η παρουσιάστρια μιλούσε για τον πρόσφατο χαμό της αφελφής της Ελένης Καστάνη, όταν η ηθοποιός συγκινήθηκε τόσο που δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της. Με την ολοκλήρωσή του, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είχε ήδη βάλει τα κλάματα, καθώς ζωντάνεψαν οι δικές της μνήμες από τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της. Οι σχετικές με το θέμα ερωτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια στην ηθοποιό, δεν άργησαν να εξαφανίσουν το χαμόγελο από το πρόσωπο της Ελένης Καστάνη και να φέρουν τα πρώτα δάκρυα.

«Δεν ήθελα τώρα να με κάνετε να κλαίω. Ντρέπομαι λιγάκι. Ξέρω ότι είναι και άλλοι άνθρωποι που πονάνε και χειρότερα. Δεν θέλω να αναπαράγω τον πόνο, θέλω να αναπαράγω τη χαρά στους άλλους. Νόμιζα ότι δεν θα θίγαμε αυτό το θέμα. Με πονάει και δεν θέλω. Τώρα θα το πω δημόσια, δεν πρόκειται να πάω σε άλλη εκπομπή. Αισθάνομαι απίθανα τώρα», είπε κλαίγοντας η ηθοποιός. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πλησίασε και της έκανε αέρα για να ηρεμήσει. Τελικά, χρειάστηκε να περάσουν σε διαφημιστικό διάλειμμα για φύγει η ένταση.

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς έγινεΠηγή: zappit
 
Top