Σε συμβιβασμό για την περιουσία που άφησε πίσω του ο διάσημος κωμικός Ρόμπιν Γουίλιαμς κατέληξαν η σύζυγός του και τα ενήλικα παιδιά του, τα οποία είχε από άλλον γάμο. Έναν χρόνο μετά την αυτοκτονία του «χαμογελαστού ανθρώπου», η οποία συγκλόνισε την παγκόσμια κοινότητα, οι κληρονόμοι του κατέληξαν, μέσω των δικηγόρων τους, σε συμφωνία και θα μοιραστούν την περιουσία του διάσημου ηθοποιού. Ο δικηγόρος της Σούζαν Γουίλιαμς, δήλωσε ότι η σύζυγος του ηθοποιού θα μείνει στο σπίτι στο Σαν Φραντσίσκο, το οποίο μοιραζόταν μαζί του. Ο δικηγόρος των τριών παιδιών του μετέφερε την ικανοποίησή τους που τελικά δόθηκε ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία.

«Η Σούζαν κάνει πράξη την επιθυμία του Ρόμπιν. Θα μείνει στο σπίτι, όπως ήθελε ο Ρόμπιν και θα αναλάβει τα έξοδά του», τόνισε ο δικηγόρος της συζύγου του κωμικού ηθοποιού. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τρία χρόνια πριν ο 63χρονος ηθοποιός αυτοκτονήσει, τον Αύγουστο του 2014.

Η δικηγόρος των παιδιών του, Ζάκαρι, Ζέλντα και Κόντι, υποστήριξε ότι τα τρία παιδιά δήλωσαν πολύ ευχαριστημένα για την κατάληξη αυτής της ιστορίας, καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν διάφορα αντικείμενα αξίας, φέρνοντας στο φως λεπτομέρειες της ζωής του Ρόμπιν Γουίλιαμς, οι οποίες στενοχωρούσαν τους πάντες.

Πηγή: protothema
 
Top