Αυτά συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο MEGA καθώς -καθόλου τυχαία!- έχει διαρρεύσει ότι η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα περικοπών.
Έτσι, στους διαδρόμους του σταθμού όλοι μιλούν για τη “Μεγάλη Δευτέρα” επισημαίνοντας ότι η επόμενη βδομάδα θα είναι των “Παθών” για τους εργαζομένους που για ακόμα μία φορά θα δουν τους μισθούς τους να μειώνονται, ενώ σύμφωνα με τα σενάρια που κυκλοφορούν η μείωση θα φτάσει έως και 20%.

Κάποιες άλλες φήμες κάνουν λόγο για σχέδιο “εθελουσίας εξόδου”, όπως είχε γίνει και παλαιότερα στο MEGA, ενισχύοντας έτσι τα σενάρια που θέλουν την πλευρά ΔΟΛ του Σταύρου Ψυχάρη να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο των μετοχών αφού όμως πρώτα “ξεκαθαρίσει” -σε οικονομικό επίπεδο- το τοπίο στη Μεσογείων.

Πάντως να επισημάνω ότι το σχέδιο “εκκαθάρισης” φαίνεται να μην αγγίζει αυτούς που αμείβονται με το βασικό μισθό, ενώ όμως κανείς δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα ισχύσουν οι νέες περικοπές.
Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα που θα ξεκινήσει και η “Εβδομαδα τωνΠαθών” για τους εκατοντάδες εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού…!

Πηγή: newsit
 
Top