Η δήλωση της Άννας Βαγενά, ότι ήθελε να κάνει τον Αλέξη Τσίπρα προξενιό στην κόρη της, διότι αγνοούσε το δεσμό του με την Μπέττυ Μπαζιάνα και τον ήθελε για γαμπρό της, έχει κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα η κ. Βαγενά εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Secret, ένθετο της εφημερίδας Παραπολιτικά: "Τον Αλέξη Τσίπρα τον ξέρω πολλά χρόνια. Τον είχα εντοπίσει από όταν μπήκε επικεφαλής στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων. Από τότε είπα «αυτό το παιδί είναι αστέρι, είναι έξυπνος, είναι λαμπερός και ικανός και όπως όλες οι γυναίκες, οι μεγάλες που έχουν παιδιά είπα: "Αχ, τι ωραία. Θα τον γνωρίσω στη Μαρία, την κόρη μου", δήλωσε στο περιοδικό η ηθοποιός που επανεξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα.

"Δεν ήξερα ότι το παιδί ήταν δεσμευμένο. Ήθελα να του κάνω προξενιό την κόρη μου. Όλες οι γυναίκες θα ήθελαν τον Αλέξη για γιο ή για γαμπρό. Ας με συγχωρέσει η Περιστέρα, δεν ήξερα ότι είχαν σχέση", εξήγησε η κυρία Βαγενά.

Ποια είναι όμως η κόρη της Άννας Βαγγένα; Πρόκειται για την Μαρία Κηλαηδόνη που ακολουθεί τον δρόμο της μουσικής, όπως και ο μπαμπάς της Λουκιανός Κηλαηδόνης.

 
Top