Η κόρη της Whitney Houston Bobbi Kristina Brown, πέθανε στις 26 Ιουλίου, μετά από παραμονή 6 μηνών σε κόμμα. Τώρα μετά από δύο περίπου μήνες, ο θάνατος της παίρνει νέα εξέλιξη.

Ενώ αρχικά αναφέρθηκε πως αιτία θανάτου της Bobbi Kristina Brown ήταν η υπερβολική κατανάλωση υπνωτικών χαπιών, τώρα το δικαστήριο του Fulton, αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του συντρόφου της, Nick Gordon, κρίνοντας τον ύποπτο για την δολοφονία της Bobbi!

Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail ο Nick Gordon αναζητείται από τις Αρχές ενώ η ομάδα δικηγόρων που έχει προσλάβει προσανατολίζεται στην απόφαση να παραδοθεί ώστε να έχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης.

Μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν την δικαιοσύνη στην απόφαση να συλληφθεί ο Gordon ήταν πως το μοιραίο βράδυ που βρέθηκε η Bobbi σε κώμα είχε αλλάξει τα ρούχα που φορούσε χωρίς λόγο ενώ ήταν άφαντος όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι στο σπίτι του ζευγαριού στην Atlanta.

Να σημειώσουμε πως από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της Bobbi Brown ανέφερε πως πίσω από τον θάνατο της βρίσκεται ο Gordon τονίζοντας πως την είχε χτυπήσει πριν βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα της. Η ιατροδικαστική έρευνα είχε διαψεύσει τέτοιο ενδεχόμενο ωστόσο η οικογένεια Brown είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του Gordon υποστηρίζοντας επίσημα πως είναι ο δολοφόνος της Bobbi!


 
Top