Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά και από τα δυτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγιδες, περιμένουμε την Τεταρτη 7 Οκτωβρίου 2015. Τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν ανατολικότερα επηρεάζοντας και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί αςθενεις έως μέτριοι αλλά το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοι ασθενείς έως μέτριοι στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ένταση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ θα βρέξει, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις με βροχές από αργά το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.


 
Top