Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ, η Ιρλανδέζα μακιγιέζ Κατριόνα Γουάιτ, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λος Άντζελες και κατά τα φαινόμενα ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία, όπως ανέφερε η ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ο 53χρονος ηθοποιός που διατηρούσε μια θυελλώδη σχέση με την 28χρονη Κατριόνα τους τελευταίους μήνες, δήλωσε "βαθιά σοκαρισμένος και θλιμμένος" από τον θάνατό της.

Σύμφωνα με τον Φρεντ Κόραλ, έναν εκπρόσωπο της αστυνομίας του Λος Άντζελες, η Γουάιτ βρέθηκε νεκρή από τους τραυματιοφορείς που έφτασαν στο σπίτι της το βράδυ της Δευτέρας. Οι ιατροδικαστές συμπέραναν ότι πρόκειται μάλλον για αυτοκτονία από υπερβολική δόση φαρμάκων, ανέφερε ο ιστότοπος TMZ.com, κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως από την αστυνομία.

Αμερικανικές εφημερίδες και ιστότοποι που ειδικεύονται σε ρεπορτάζ για τη ζωή διασημοτήτων ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει την περασμένη Πέμπτη, μετά από μια θυελλώδη σχέση που είχε ξεκινήσει όταν γνωρίστηκαν, το 2012, αλλά είχε διακοπεί και άλλες φορές τους προηγούμενους μήνες.

Ο πρωταγωνιστής του "Ανθρώπου στο φεγγάρι" και του "Ηλίθιου και Πανηλίθιου" δήλωσε "σοκαρισμένος και βαθιά θλιμμένος από τον θάνατο της γλυκιάς Κατριόνα".

"Ήταν ένα ευαίσθητο ιρλανδέζικο λουλούδι και πραγματικά πολύ ευαίσθητο για αυτή τη γη. Το μόνο πράγμα που μετρούσε για αυτήν ήταν να αγαπά και να αγαπιέται. Η καρδιά μου είναι με την οικογένειά της, με τους φίλους της και με όσους την αγαπούσαν. Μας χτύπησε όλους κεραυνός" ανέφερε ο Τζιμ Κάρεϊ σε ανακοίνωσή του.

Ο ηθοποιός είχε αναρτήσει στο παρελθόν στο Twitter πολλές φωτογραφίες της νεαρής γυναίκας. Η τελευταία είχε αφήσει ένα "περίεργο" μήνυμα στο Twitter στις 24 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που φέρεται ότι χώρισε με τον Κάρεϊ: "Αποσυνδέομαι από το Twitter, ελπίζω να υπήρξα ένα φως για τους οικείους μου και για αυτούς που αγαπώ", έγραψε.


 
Top