Η εταιρεία Celestyal Cruises έχει αναθέσει εδώ και δύο μήνες την Κεντρική Εμπορική Αντιπροσώπευση όλων των εμπορικών δραστηριοτήτων της στην Πελοπόννησο, την Δυτική Ελλάδα και τα Νησιά του Ιονίου στην εταιρία Ferry Center, ιδιοκτησίας του κ. Γιώργου Τελώνη.

Η συνεργασία αυτή έχει ως αφετηρία τις τρεις 7ήμερες κρουαζιέρες, τις οποίες θα πραγματοποιήσει το πλοίο μας Celestyal Crystal από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στην Αδριατική, προσεγγίζοντας μεταξύ άλλων και το λιμάνι της Πάτρας (στο οποίο κάνει home porting στις 16 και 23 Οκτωβρίου) αλλά και όλες τις κρουαζιέρες της Celestyal Cruises στο Αιγαίο, στην Αδριατική και στην Κούβα για την σαιζόν 2016.

Ο κ. Γιώργος Τελώνης με την ιδιότητα του Κεντρικού Εμπορικού Αντιπροσώπου της Celestyal Cruises έχει σε συνεργασία με την εταιρία επεξεργαστεί και υλοποιεί ένα στοχευμένο πολυεπίπεδο πλάνο εμπορικών και διαφημιστικών ενεργειών, προκειμένου να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα προϊόντα της Celestyal Cruises, στην Πελοπόννησο, στην Πάτρα , στην Δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ιονίου.

Η Celestyal Cruises προσβλέπει με μεγάλη ικανοποίηση στα πολλαπλά οφέλη και συνέργειες, που θα προκύψουν από την στενή συνεργασία της με τον κ. Τελώνη και τους συνεργάτες του, με στόχο την ανάπτυξη και διάδοση της Celestyal Cruises ως τον πλέον σύγχρονο και value for money τρόπο διακοπών στη Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο και τα Νησιά του Ιονίου.


 
Top