Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 31χρονος Βαγγέλη Πέππος έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από μπράβους σε beach bar στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου.

Την ίδια ώρα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προβλήθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 31χρονου Κυπρίου.

Στο ρεπορτάζ ακούγεται και ο φίλος του θύματος Χρήστος Λάσκας να λέει: «Δεν μας άφηναν να ξαναμπούμε μέσα και ο Βαγγέλης φώναζε “έχω τη γυναίκα μου μέσα” κι έκανε κίνηση να τον χτυπήσει. Τότε άρχισε τις σφαλιάρες ο μπράβος. Ο ψηλός ο σεκιουριτάς τον πιάνει με μία λαβή, τον σηκώνει πάνω και τον πετάει κάτω. Έπεσε με την πλάτη και χτύπησε το κεφάλι».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κατάσταση, το προσωπικό ασφαλείας του μαγαζιού απομάκρυνε τον Β.Π. από το κατάστημα, αλλά εκείνος επιχείρησε να ξαναεισέλθει στο εσωτερικό του καταστήματος. Αποτέλεσμα ήταν ο 34χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι που έχει αναλάβει τη φύλαξη του χώρου και ο 25χρονος υπάλληλός του να επέμβει εκ νέου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 34χρονος χαστούκισε το θύμα και ο 25χρονος τον ξυλοφόρτωσε και τον έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Ο 25χρονος δράστης ο οποίος αναζητείτο, παρουσιάστηκε σήμερα αυτοβούλως στις Αρχές, συνοδεία του δικηγόρου του. Και οι δύο αντιμετωπίζουν την κατηγορία πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού.



Πηγή: athensvoice
 
Top