Το σοκ από την είδηση του θανάτου του Στέλιου Μαρκούση είναι μεγάλο, όχι μόνο στη Βέροια, όπου αγωνιζόταν ο 18χρονος, αλλά σ’ όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, η οικογένειά του έδειξε… μεγαλείο ψυχής!

Ο νεαρός τερματοφύλακας, κατά την διάρκεια της πρώτης του προπόνησης με την ομάδα της «Βασίλισσας του Βορρά» κατέρρευσε και λίγη ώρα αργότερα, στο νοσοκομείο της πόλης, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ουδείς μπορούσε να πιστέψει τα τραγικά νέα που μετέφεραν οι γιατροί στην οικογένειά του, αλλά και τους ανθρώπους της Βέροιας, μια και ο Στέλιος Μαρκούσης δεν κατάφερε να βγει νικητής στην σημαντικότερη… μάχη που έδωσε!

Οι εικόνες στο νοσοκομείο είναι δύσκολο να περιγραφούν, μια και μιλάμε για την απώλεια ενός παιδιού 18 ετών, την στιγμή που έκανε το… χόμπι του, μπροστά στα μάτια του πατέρα του που παρακολουθούσε την πρώτη προπόνηση του παιδιού του! Παρά το μεγάλο σοκ από τον θάνατο του Στέλιου, ο πατέρας του ζήτησε να δοθούν τα όργανα του παιδιού του για την βοήθεια συνανθρώπων που έχουν ανάγκη. «Μακάρι να μπορέσουν να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας», κατάφερε να πει…

Η ποδοσφαιρική -και όχι μόνο- κοινότητα παραμένει συγκλονισμένη απ' την τραγωδία και τον θάνατο του νεαρού τερματοφύλακα της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την θλίψη της για το δυσάρεστο γεγονός και απεύθυνε τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντα...

Η ανακοίνωση

Η οικογένεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την ειλικρινή θλίψη της για την ξαφνική απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση.

Στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου και στην ομάδα της Βέροιας, απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη.

Πηγή: onsports
 
Top