Από την Τρίτη το απόγευμα νοσηλεύεται σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μην γνωρίζοντας κανείς τι πραγματικά έχει συμβεί με την υγεία της.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος της παρουσιάστριας που επικοινώνησε μαζί της μέσω sms, μεταφέρει στο govastileto.gr, όλες τις λεπτομέρειες από το τι πάσχει η παρουσιάστρια.

Κατά τα λεγόμενα του λοιπόν, ήταν προς τα τέλη του καλοκαιριού όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άρχισε να νιώθει μια έντονη κόπωση και μια δυσκολία στην αναπνοή, σε συνδυασμούς με πονοκεφάλους. Θεωρώντας στην αρχή ότι είναι μια απλή ιγμορίτιδα, περίμενε να περάσουν οι μέρες , πιστεύοντας ότι θα γίνει καλύτερα. Όσο όμως οι μέρες περνούσε τόσο η κατάσταση της χειροτέρευε, ώστε την Τρίτη το πρωί να ζητήσει ιατρική γνωμάτευση.

Οι γιατροί που ενημερώθηκα για την μη αποτελεσματικότητα της αντιβίωσης που έπαιρνε, την υπέβαλλαν σε αξονική εξέταση στην περιοχή του κεφαλιού, που έκρινε και την άμεση νοσηλεία της. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιβάλλον της, η ροδίτισσα παρουσιάστρια παρουσίασε μια οξεία μορφή ρινοκολπίτιδας.


 
Top