Αυτό που ανέφεραν οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Βλάντισλαβ Τιμάκοφ επιβεβαιώθηκαν. Ο θάνατος του 23χρονου μπορεί να προήλθε από πνιγμό ωστόσο δεν ήταν η βασική αιτία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο άτυχο Ρώσο φουνταριστό διαπιστώθηκε ότι πριν πνιγεί είχε υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Αυτό ήταν που στη συνέχεια οδήγησε στον πνιγμό του παρά την προσπάθεια που έκαναν για να τον επαναφέρουν τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι γιατροί. Οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σωρό του τόνισαν πως θα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή τα αναλυτικά αποτελέσματα εξετάσεων ώστε να πουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Κυριακής με τη Σίντεζ στο Βόλογκραντ της Βουλγαρίας, ξαφνικά ο Βλάντισλαβ Τιμάκοφ άρχισε να έχει σπασμούς και να πνίγεται. Οι συμπαίκτες του έσπευσαν να τον βγάλουν από το νερό και φώναξαν τον γιατρό ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ο 23χρονος επανήλθε για λίγα δευτερόλεπτα πριν τελικά αφήσει την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της διακομιδής του στο νοσοκομείο.

Πηγή: sport24
 
Top